به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی پیش از ظهر دوشنبه در جلسه کارگروه تخصصی توسعه اشتغال استان اردبیل تصریح کرد: متاسفانه تمامی این پروژه ها بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد اما به دلیل کمبود مالی تکمیل نمی شود.
وی افزود: این تاخیر در حالی است که هر یک از مجتمع ها قابلیت اشتغال زایی برای حداقل ۳۰ نفر را دارد و ضروری است برای تکمیل آنها تسهیلات حمایتی اعطا شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان تأکید کرد: به تجربه ثابت شده مجتمع های خدماتی بین راهی تاثیر مستقیم در کاهش تصادفات و سوانح جادهای دارد و به همین دلیل انتظار می رود جهت تکمیل مجتمع ها تدبیر شود.
رحمتی همچنین به برنامه ریزی راهداری و حملونقل جادهای استان جهت نوسازی ناوگان حملونقل عمومی اشاره کرد و افزود: از جمله نوسازی ۶۰۰ دستگاه باری و ۵۰ دستگاه سواری پیش بینی شده است.
وی با بیان اینکه نوسازی ناوگان اشتغال قابل توجه نیز به دنبال دارد، ادامه داد: همچنین تبدیل پلاک شخصی به عمومی به تعداد۱۰۰ مورد پیش بینی شده که تنها این بخش اشتغال زایی برای ۱۰۰ نفر را به دنبال خواهد داشت.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان خواستار حمایت از طرح نوسازی ناوگان حملونقل جادهای استان شد و به ضرورت اجرای زودهنگام آن تأکید کرد.
نظر شما