پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ آذر ۱۳۸۵، ۱۸:۳۳

حسن خجسته:

فرهنگ بسیج در رادیو باید احیاء شود

احیاء فرهنگ بسیج بین کارکنان رادیو ضرورت دارد، باید تفکر بسیج را پویا بدانیم و ضمن حفظ مبانی اصلی دینداری و از خودگذشتگی به خاطر انقلاب، روحیه بسیجی بودن را بین کارکنان رواج دهیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت هفته بسیج با حضور حسن خجسته معاون صدا، سردار حاج محمود عاطفی فرمامنده بسیج سازمان صدا و سیما، محمدرحمان نظام اسلامی مسئول بسیج معاونت صدا و جمعی از مدیران شبکه های مختلف رادیویی نمایشگاه عکس "آن روزهای به یاد ماندنی" در طبقه همکف ساختمان شهدای رادیو افتتاح شد.

در این مراسم، خجسته با اشاره به اینکه برگزاری این نمایشگاه ابتکار خوبی بوده، گفت: "چون این عکس ها هر کدام سابقه تاریخی برای انقلاب دارند، در آینده سعی می کنیم مکانی برای ایجاد نمایشگاه دائمی عکس ایجاد کنیم تا همکاران به یاد داشته باشند چطور یک عده با دست خالی و با نیروی ایمان عازم جبهه های جنگ شدند و همه هستی خود را در این راه گذاشتند."

معاون صدا در ادامه افزود: "احیاء فرهنگ بسیج بین کارکنان صدا ضرورت دارد و باید تفکر بسیج را پویا بدانیم و ضمن حفظ مبانی اصلی دین خواهی و دینداری و از خودگذشتگی به خاطر انقلاب، روحیه بسیجی بودن را بین کارکنان ترویج داد. گرچه شرایط زندگی عوض شده، اما بسیجی در هر زمان آماده است که دین خود را به انقلاب ادا کند."

نمایشگاه عکس "آن روزهای به یاد ماندنی" به مدت یک هفته در ساختمان شهدای رادیو دایر است.

کد خبر 411842

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha