کیانوش امینی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هم اکنون ۱۷ پایگاه سلامت در محله های مختلف در سطح شهرستان های استان مرکزی به ویژه مناطق آسیب پذیر فعال هستند و برای ارتقای سلامت مردم خدمات مختلفی را ارائه می دهند.
معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی افزود: برگزاری کلاس های آموزشی، برنامه های متنوع جنبی در ارتباط با افزایش سلامت جسمی و روحی و اقداماتی در راستای ارتقای سلامت و کاهش آسیب و پیشگیری از معضلات اجتماعی و... از جمله برنامه های ارایه شده در طرح پایگاه سلامت محله ای است.
وی بیان داشت: طرح آموزش بعد از ازدواج با محوریت استانداری مرکزی از سال گذشته آغاز شده، که در این رابطه، اجرای برنامه های لازم در هشت شهرستان به عهده واحد پیشگیری بهزیستی استان مرکزی است .
معاون امور پیشگیری بهزیستی استان مرکزی ادامه داد: به دنبال این هستیم که این طرح یکپارچه و در متمرکز در بهزیستی باشد و از این حالت دوگانگی و پراکندگی خارج شود و تمامی کارها به عهده معاونت پیشگیری بهزیستی قرار گیرد.
امینی خاطرنشان کرد: طرح مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج نیز از جمله طرح های فعال در حوزه معاونت پیشگیری بهزیستی استان مرکزی است که این طرح فعلا در اراک فعال است و پنج مرکز مشاوره ژنتیک قبل از ازدواج در شهرستان دلیجان در روند اخذ مجوز است.
براساس این گزارش، معاون پیشگیری بهزیستی استان مرکزی با اشاره به اینکه چهار دفتر پیشگیری از معلولیت ها، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، مشاوره و روانشناسی و پیشگیری و درمان اعتیاد زیر نظر معاونت پیشگیری بهزیستی فعالیت دارند، اظهار داشت: در دفتر پیشگیری از معلولیت ها آگاه سازی به منظور جلوگیری از بروز معلولیت، انجام آزمایش و مشاوره ژنتیک، غربالگری شنوایی، غربالگری بینایی و طرح پیشگیری از تنبلی چشم و... انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: در دفتر مشاوره هم موضوع مشاوره خصوصی، برنامه های تلفنی ۱۴۸، طرح محب یا مداخله در حوادث و بلایای طبیعی، طرح غربالگری اختلالات روحی، طرح مشاوره پیش از ازدواج در خانواده و...انجام می شود.
نظر شما