۹ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۳۹

به‌مناسبت هفته بسیج دانش آموزی؛

دانش‌آموزانی که به دانشگاه جبهه رفتند/ اولین شهید دروازه ری قم

دانش‌آموزانی که به دانشگاه جبهه رفتند/ اولین شهید دروازه ری قم

قم - همزمان با سالروز شهادت حسین فهمیده و هفته بسیج دانش آموزی به یاد نوجوانانی می‌افتیم که همچون مردان فهمیده می‌اندیشیدند و اندیشه ناب و خالص خود را آشکار می‌کردند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: وقتی تاریخ هشت ساله جنگ تحمیلی را ورق می‌زنیم می‌بینیم امثال شهید فهمیده که در ۱۳ سالگی بزرگ درخشیدند کم نیستند. کسانی که برای تقدیم جانشان به امام و انقلاب دوان دوان صف می‌کشیدند. حتی کسانی بودند که به دلیل پایین بودن سنشان برای رفتن به جبهه اصرار و التماس بسیار زیادی داشتند.

برادر شهید غلامعلی کیائی‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: برادرم علاقه زیادی به امام و انقلاب داشت و به پدرم گفت «اگر من جبهه نروم امام با کدام سربازها دفاع کنند».

وی ادامه داد: شهید غلامعلی تشنه دفاع از کشور و انقلاب بود و بعد از این که پدرم دید برادرم بسیار تشنه جبهه و انقلاب است اجازه داد که برود.

برادر شهید کیائی‌نژاد با بیان اینکه شهید غلامعلی کیائی‌نژاد مسئول حفاظت از صدا و سیمای مهاباد بود و توسط گروه فدائیان خلق دستگیر شد، ‌ گفت: برادر شهیدم ۲۰ روز زیر شکنجه بود و در حالی که روزه بود به شهادت رسید.

وی عنوان کرد: برادرم سال ۶۰ به شهادت رسید و در گلزار شهدای شیخان دفن شد.

داغ بزرگ مادر شهید به دلیل ناتوانی در بدرقه پسر

مادر شهید رضا عرب خراسانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:‌ پسرم کمتر از ۱۵ سال سن داشت و ۳۶ سال است که شهید شده است.

وی با بیان این که تمام مسئولیت‌های زندگی به عهده‌ام بود، ادامه داد: من مشغله‌های بسیاری در زندگی داشتم و همسرم در شهرستان کار می‌کرد. به همین دلیل نمی‌دانستم پسرم در پایگاه بسیج فعالیت و قصد رفتن به جبهه را دارد.

این مادر شهید افزود: زمانی دیدیم که پسرم تحصیل را رها کرده و برای جبهه آماده شده است؛ طی یک سال، چهار مرتبه به جبهه رفت و آمد داشت و مرتبه چهارم بود به شهادت رسید و خبرش را به ما اطلاع دادند.

وی عنوان کرد: همیشه این داغ بر دلم هست که چرا نتوانستم هنگامی که به جبهه می‌رفت بدرقه‌اش کنم چرا تا این اندازه زمان نداشتم و مشغله داشتم. فقط به او می‌گفتم برای خدا قدم بردار.

مادر شهید عرب خراسانی تصریح کرد: فرزندم سال ۶۹ در سوسنگرد و در سن ۱۵ سالگی به شهادت رسید. پسرم اولین شهید دروازه ری قم است.

شهیدی که عاشق امام و انقلاب بود

برادر شهید شمس علی عجم‌لو نیز در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: برادرم عاشق امام و انقلاب بود و زمانی به ما گفت من به جبهه می‌روم و مفقود می‌شوم و دنبال من زیاد نگردید.

برادرم از همان ابتدا می‌دانست مفقود می‌شود و به ما گفته بود و این برایمان خیلی عجیب بود

وی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: زمانی که برادرم شیرخواره بود مادرم فوت کرد. شهید شمس علی برادر کوچمان بود و ما او را بسیار دوست داشتیم.

این برادر شهید ادامه داد: برادرم در عملیات فاو بود. زمانی شنیدیم که شهید شده اما سه ماه طول کشید تا پیکرش پیدا شود.

برادرم گفته بود که مفقود می‌شود

وی ادامه داد: برادرم از همان ابتدا می‌دانست مفقود می‌شود و به ما گفته بود و این برایمان خیلی عجیب بود.

برادر شهید عجم لو با اشاره به خصوصیات شهید شمس علی عجم لو عنوان کرد: برادرم بسیار متدین بود و با همان سن کم بسیار متوجه بود. او به چیزی که از مال مشکوک بود اصلاً دست نمی‌زد و عاشق امام و انقلاب بود و زمانی که نام امام می‌آمد صلوات می‌فرستاد.

کد خبر 4129310

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha