۹ آبان ۱۳۹۶، ۸:۳۵

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان خبرداد:

اجرای ۷پروژه ملی و استانی در دانشکده هنرومعماری دانشگاه کردستان

اجرای ۷پروژه ملی و استانی در دانشکده هنرومعماری دانشگاه کردستان

سنندج- رئیس دانشکده هنرومعماری دانشگاه کردستان ازاجرای ۷پروژه پژوهشی ملی و استانی در این دانشکده خبر داد و گفت: این پژوهش هادر زمینه شهرسازی وبرنامه ریزی شهری وطراحی شهری و میراث فرهنگی است.

کیومرث ایراندوست در گفت و گو با خبرنگار مهربا اشاره به اینکه دانشکده هنر تاثیر فراوانی در تقویت هنر بومی وهنر اصیل ایرانی اسلامی و مهماری و شهرسازی نوین دارد، گفت: هم اکنون در این دانشگده ۷ پروژه پژوهشی ملی واستانی در زمینه شهرسازی و برنامه ریزی شهری و طراحی شهری و میراث فرهنگی در حال اجرا است که این مهم نشان از پتانسیل های موجود در این دانشکده است.

 ایراندوست با اشاره به پیشرو بودن دانشکده هنر و معماری در آموزش، تولید و ترویج علم، فرهنگ، و هنربیان کرد: خوشبختانه این دانشکده در منطقه و کشور دارای جایگاه ممتازی است که کسب این مهم نتیجه حضور اساتید متعهد، فرهیخته، آزاداندیش و کارآفرین است.

 وی اضافه کرد: برگزاری کارگاه های آموزشی معماری، سمینار و جلسات آموزشی، برگزاری سمینارهای شهرسازی و همایش بین‌المللی، دعوت از اساتید موسیقی و چاپ نشریه تخصصی گروه شهرسازی از جمله فعالیت‌های جانبی این دانشکده در طول سال است.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان با اشاره به اینکه چهار سال از آغاز به کار این دانشکده در دانشگاه کردستان می گذرد، اظهارداشت: در سال نخست فعالیت این دانشکده تعداد دانشجویان آن ۳۲۰ نفر بودند.

وی تعداد دانشجویان دانشکده در آغازین سال فعالیت را ۳۲۰نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد در دو گروه معماری و شهرسازی و در مقطع کارشناسی ارشد (کارشناسی معماری، کارشناسی شهرسازی، ارشد معماری، ارشد برنامه‌ریزی شهری) مشغول به ادامه تحصیل شدند.

ایراندوست با اشاره به اینکه برنامه توسعه ۱۰ ساله دانشکده تدوین شده است، گفت: در این برنامه بر اساس نیازها و توان‌های بومی و سیاست‌ها و راهبردهای دانشگاه، استان و کشور، راه‌اندازی چندین رشته جدید در مقاطع مختلف در دانشکده هنر و معماری دانشگاه کردستان در نظر گرفته شده است.

وی اضافه کرد: فاز نخست این دانشکده با مساحت ۴ هزار و ۶۰۰ متر مربع به بهره‌برداری رسیدهو ساخت فازهای ۲ و ۳ نیز در مساحت حدود چهارهزار متر مربع در برنامه آتی دانشگاه گنجانده شده است.

وی عنوان کرد: ساختمان این دانشکده مطابق با استانداردهای طراحی فضاهای آموزشی و اختصاصی برای رشته‌های آموزشی این دانشکده و طراحی همسو با هویت ویژه دانشکده هنر و معماری، ساخته شده است.

ایراندوست با بیان اینکه استادان فعال دانشکده در هر سه رشته شهرسازی، معماری و موسیقی مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند، گفت: در گروه معماری ۵ نفر استاد یار، در گروه شهرسازی۳نفر دانشیار و یک نفر مربی و در گروه موسیقی نیز ۲ نفر مربی در این دانشکده حضور دارند و همزمان جذب استادان در رشته شهرسازی، طراحی شهری، موسیقی و پژوهش هنر در دستور کار دانشکده قرار دارد.

ایراندوست امکانات آموزشی دانشکده را شامل کلاس درس، آتلیه، کارگاه شهرسازی، آمفی تئاتر، نمایشگاه و سالن دفاع دانست و اظهار داشت: سایر امکانات رفاهی و آموزشی دانشکده شامل بوفه، ویدیو پروژکتور و برد هوشمند است

کد خبر 4129892

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha