به گزارش خبرنگار مهر، رسول انتظار مهدی سه شنبه شب در نشست خبری هئیت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی با اشاره به ارتقای شاخص های بهداشتی استان اظهارداشت: ۹۴.۳ جمعیت آذربایجان غربی در سامانه سیب ثبتنام کردند و پرونده اولیه تشکیل شده و ۶۸ درصد جمعیت استان حداقل یکبار خدمت گرفتهاند.
وی ادامه داد: در حال حاضر اجرای سامانه سیب از اولویت های اصلی وزارتی بوده ارائه خدمات بهداشتی فقط در قالب سامانه سیب ارائه خواهد شد و در مجموع آذربایجان غربی از استان های موفق در اجرای این طرح ملی است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی به سایر شاخص های بهداشتی استان اشاره کرد و افزود: شاخص بیماریابی دیابتیهای آذربایجان غربی از ۴۷ به ۸۰ درصد افزایش یافته است که خوشبختانه بیش از ۷۰ درصد دیابتیهای استان مراقبت شدهاند و این موضوع قبلاً اتفاق نمیافتاد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی گفت: در تمام بیمارستانهای آذربایجان غربی پسماندهای عفونی ۱۰۰ درصد به صورت بهداشتی و بر اساس استانداردهای محیطزیست دفن میشوند.
وی افزود: شاخصهای سلامت طی ۳ سال گذشته در حوزههای مختلف در آذربایجان غربی تغییر پیدا کرده و چه در حوزه دسترسی به خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی که به طور میانگین ۳۰ درصد دسترسیها بهبود یافت و در حال حاضر جمعیتی در استان وجود ندارد که به این خدمات دسترسی نداشته باشد.
انتظار مهدی خاطرنشان کرد: حداقل ۵۰ هزار خانوار به طور قطع به خدمات مراقبتهای اولیه بهداشتی دسترسی نداشتند و برای ۴۰۰ هزار نفر دیگر نیز در آذربایجان غربی این امکان وجود نداشت که با اقدامات لازم دسترسی آنها به این خدمات میسر شد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی افزود: شاخص دسترسی به نیروی انسانی تحصیلکرده در آذربایجان غربی افزایش پیدا کرد و ۷۰۰ نفر نیروی انسانی به وضع موجود اضافه شد و ۲۵۰ نفر نیز در هفتههای آینده اضافه میشوند.
وی تصریح کرد: موارد مرگ مادر از ۱۷ مورد در ۹۴ به ۹ مورد در ۹۵ کاهش پیدا کرده و در زمینه کاهش مرگ نوزادان نیز آمار آذربایجان غربی از ۹.۳ به ۸.۲ کاهش یافته است و مرگ شیرخواران استان به ۱۲ کاهش یافته است که همه این موارد سبب بهبود شاخصهای سلامت استان شده است.
نظر شما