علی رافع شیخی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: کارکنان دامپزشکی سربازان گمنام عرصه بهداشت وسلامت هستند و مباحث مرتبط با دامپزشکی بسیار گسترده است که بسیار تأثیرگذار بر بهداشت وسلامت عمومی جامعه است.
وی افزود: در خصوص مباحث قرنطینه ای شهرستان زهک درحوزه سیستان شاید تنها شهرستانی باشد که به صورت مداوم بحث خروج دام زنده (شتر) را به مقاصد خارج استان دارد.
وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون برای ۳۶۰ رأس شتر پس از طی مراحل قرنطینه ای و اقدامات بهداشتی به مقاصد کشتارگاه های خارج از استان مجوز صادر شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان زهک با اشاره به اینکه این شهرستان با دارا بودن ۱۰ مرکز قرنطینه بستر مناسبی جهت فعالیت دامداران و مردم دراین حوزه است، گفت: تعداد ۴۶۰ شتر و قریب به ۲۰۰ رأس دام سبک از ابتدای سال جاری تاکنون به این قرنطینه ها وارد و پس از اقدامات بهداشتی به کشتارگاه ها منقل شده اند.
وی خاطر نشان کرد: همچنین طی این مدت ۱۱۴ هزار رأس دام بر علیه بیماری های دامی نظیر آبله، تب برفکی، شابلون و سایر بیماری ها واکسینه شده اند.
وی تصریح کرد: با توجه به جمعیت قابل ملاحظه دامی شهرستان زهک و با هدف کاهش مراجعات مردم به شهرستان های مجاور یک کلینیک دامپزشکی در هفته دولت در این شهرستان افتتاح شد و در آینده ای نزدیک یک واحد داروخانه دامپزشکی و مرکز فروش واکسن نیز در شهرستان زهک راه اندازی می شود.
رافع شیخی نظارت بر بهداشت وسلامت عمومی با هدف ارتقای شاخص های بهداشتی را امری مهم دانست و افزود: با توجه به اینکه مرغ زنده وعرضه آن در قالب واحد های مرغ پرکنی به عنوان یکی از کانون های آلودگی و بیماری مطرح است از همین رو به همه مردم توصیه می شود جهت حفظ سلامت خود و خانواده مرغ مصرفی مورد نیاز را از مراکز عرضه کشتار روز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.
نظر شما