پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۳ آذر ۱۳۹۶، ۹:۴۴

یک مقام مسئول خبر داد؛

حل مشکل خط لوله ۲۶ اینچ گچساران ظرف ۲۴ ساعت آینده

حل مشکل خط لوله ۲۶ اینچ گچساران ظرف ۲۴ ساعت آینده

رئیس روابط عمومی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، وقوع آتش سوزی ناشی از شکستگی خط لوله ۲۶ اینچ این شرکت را تکذیب و ابراز امیدواری کرد که مشکل خط لوله، به زودی رفع شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت؛ ساسان حبیبی با بیان اینکه برای جلوگیری از آلودگی های زیست محیطی، روز گذشته (یکم آذر ماه) و پس از وقوع حادثه، جریان نفت قطع شد، ادامه داد: همچنین با توجه به نشت اندکی نفت در آب های اطراف، از آتش زدن نفت شناور روی آب به عنوان یکی از گزینه‌های رایج جلوگیری از آلودگی‌های زیست محیطی ناشی از سوانح مربوط به خطوط لوله استفاده شد. 

وی افزود: به این ترتیب و با اقدام به موقع نیروهای عملیاتی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران، هیچ آلودگی زیست محیطی منطقه را تهدید نمی کند و ان‌شاءالله مشکل پیش آمده نیز به زودی رفع و جریان نفت برقرار می‌شود. 

بر اساس این گزارش، شکستگی در کیلومتر ۲۳ خط لوله ۲۶ اینچ نفت شرکت بهره‎برداری نفت و گاز گچساران که از گچساران ۱ و ۲ به سمت تلمبه‎خانه گوره کشیده شده است، دیروز حادثه‎ساز شد.

کد خبر 4152891

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha