به گزارش خبرنگار مهر، محسن کمالالدینی پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه کمیسیون نظارت بر نهادههای کشاورزی شهرستان رفسنجان اظهار داشت: متولی بخش کشاورزی جهاد کشاورزی است و باید نگاه کارشناسی داشته باشد.
وی بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی و نظام مهندسی بدون تکیه بر قانون و مقررات نمیتواند کاری انجام دهد و با توجه به افزایش سطح فرهنگی مردم و مطالبهگری آنها باید کارهای قانونی ارائه کرد و به مردم پاسخگو بود.
وی تصریح کرد: رفسنجان از بهترین شهرستانهایی است که هماهنگی و همکاری با صنف و اتحادیه صنعت، معدن و تجارت داشته و بدون نظر جمع کاری انجام نشده است.
رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان در ادامه با اشاره به قانون حفظ نباتات مصوبه سال ۱۳۴۶ مجلس شورای ملی، عنوان کرد: مطابق با این قانون سال گذشته نامهای به وزیر صنعت، معدن و تجارت نوشتیم که قانون خاص داریم و نیاز به اخذ پروانه کسب برای فروش سموم نیست، اما نعمتزاده گفت ما قانون خاص شما را میپذیریم، اما نسبت به اخذ پروانه کسب و صلاحیت فنی تأکید کرد و به این توافق احترام می گذاریم.
کمال الدینی ادامه داد: بر اساس قانون حفظ نباتات ماده ۱۴، ۱۷ و ۱۸ صدور پروانه موسسات و شرکتهای دفع آفات نباتی را به عهده سازمان حفظ نباتات گذاشته و مأموران انتظامی مکلف هستند بنا به تقاضای سازمان حفظ نباتات با مؤسسات فاقد مجوز برخورد کنند.
این مسئول تأکید کرد: فروشندگان سموم، دفع آفات و بیماریهای نباتی مکلف هستند، پروانه از سازمان حفظ نباتات اخذ کنند و با بهایی که سازمان حفظ نباتات برای موارد مذکور تعیین می کند به فروش برسانند و در صورت عدم رعایت مقررات این ماده برخورد میشود.
کمال الدینی ابراز کرد: تفاهمنامه ای بین فرماندهی اماکن ناجا و رئیس سازمان حفظ نباتات بسته شده که هدف آن سازماندهی فعالیت واحدهای گیاهپزشکی، اعمال قانون و نظامند کردن و برخورد با واحدهای گیاهپزشکی متخلف یا فاقد مجوز و پروانه فعالیت است.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمان تصریح کرد: آنچه برای ما اهمیت دارد، نظاممند کردن فروشگاههای آفتکش نباتی است و وظایف در این راستا به عهده ما سپرده شده است و نگاه کارشناسی بر عهده جهاد کشاورزی است.
نظر شما