پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۲ آذر ۱۳۸۵، ۱۸:۰۱

اولین گزارش عملکرد دستگاه ها از مناسب سازی محیط شهری برای تردد معلولان به هیئت دولت

اولین گزارش عملکرد دستگاه ها از مناسب سازی محیط شهری برای تردد معلولان به هیئت دولت

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: اولین گزارش عملکرد دستگاه های مختلف در ارتباط با مناسب سازی محیط و معابر شهری برای استفاده معلولان اواخر آذر ماه جاری به هیئت دولت ارائه می شود.

دکتر کاظم نظم ده در گفتگو با خبرنگار مهر ، در خصوص مناسب سازی معابر شهری برای معلولان افزود: با توجه به اینکه معلولان نیز مانند مردم عادی حق زندگی و استفاده از امکانات و خدمات مختلف را دارند بنابراین باید حداقل امکانات مانند تردد در سطح شهر برای آنان فراهم شود.

وی خاطر نشان کرد: به همین دلیل یکی از مواردی که در قانون جامع حمایت از حقوق معلولان ذکر شده ، مناسب سازی معابر و محیط های شهری برای استفاده معلولان است که این امر نیز جزء وظایف و بر عهده دستگاه های مختلف گذاشته شده است.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی تاکید کرد: بهزیستی نمی تواند دستگاه ها را ملزم به انجام کاری کند چون در قانون جامع حمایت از حقوق معلولان این امر دیده نشده است اما می تواند پیگیر انجام امور باشد.

نظم ده گفت: به همین منظور ستاد ساماندهی و مناسب سازی محیط های شهری تشکیل شده است و حداکثر تا پایان آذر ماه نیز نتیجه عملکرد دستگاه ها و گزارش فعالیت و اقدامات انجام شده و نشده از سوی آنها در زمینه مناسب سازی معابر برای تردد معلولان به هیئت دولت ارائه می شود.

کد خبر 415827

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha