حمید رضا تبسمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بر اساس آیین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستائی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، این میزان تسهیلات به طور متوسط در طرحهای بخش کشاورزی بمنظور توسعه فناوری های تولید در بخش کشاورزی سرمایه گذاری می شود.
وی افزود: همچنین سایر طرحهای خدماتی از جمله خدمات حمل و نقل، خدمات پشتیبانی، انبارداری، گردشگری روستایی و عشایری و صنایع دستی بخش روستایی و عشایری و سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی روستایی از ۵۵ درصد باقیمانده منابع در نظر گرفته شده است.
تبسمی تصریح کرد : تامین مالی طرح های اشتغالزایی روستایی و عشایری با رویکرد تمرکز بر تامین مالی زنجیره عرضه و ارزش به جای فعالیت های مستقل در راستای توسعه و تکمیل زنجیره های ارزش بخش کشاورزی انجام می شود.
معاون برنامه ریزی امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در ادامه گفت : در همین راستا؛ کارگروه اشتغال استان با مسئولیت استاندار و با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی مربوطه و با عاملیت بانکهای کشاورزی، پست بانک، توسعه تعاون، صندوق کار آفرین امید و صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی تشکیل شده است.
تبسمی افزود : فعالیت های اقتصادی بخش غیر دولتی با اولویت رسته های پراشتغال اعم از طرحهای ایجادی، تکمیلی و توسعه دامنه مشمول آیین نامه قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستائی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی است.
وی؛ کشت گلخانه ای، گیاهان دارویی «۶رسته منتخب»، آبزی پروری، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی «فراوری، بسته بندی و ذخیره سازی» و خدمات بازرگانی، خدمات فنی و مشاوره های مرتبط با بخش کشاورزی، دامپروری محصولات مربوط «تولید شیر و گوشت»، خدمات توسعه کسب و کارهای تعاونی کشاورزی «کشت و صنعت ها»، خدمات مدرن سازی کشاورزی «مکانیزاسیون» و تامین نهاده ها و توسعه فعالیت های دانش بنیان، خدمات و کسب و کارهای دامپزشکی و خدمات کسب و کارهای عشایری را از رسته های منتخب بخش کشاورزی در برنامه فراگیر اشتغال ذکرکرد.
نظر شما