به گزارش خبرنگار مهر، نورعلی غلامحسین نیا سما کوش در نشست صبح دوشنبه خود با رئیس حوزه علمیه برادران استان سمنان، ضمن بیان اینکه ۷۳ کتابخانه در استان وجود دارد، تأکید کرد: دو کتابخانه مستقل در این استان مجوز فعالیت دارند که این تعداد در کنار ۵۲کتابخانه نهادی و ۱۹کتابخانه مشارکتی کتابخانههای استان را شامل میشوند.
وی بابیان اینکه در ۷۳ کتابخانه عمومی استان سمنان یکمیلیون و ۶۷هزار جلد کتاب نگهداری میشود، تأکید داشت: در سطح استان ۵۴هزار و ۹۰۰نفر عضو کتابخانه عمومی هستند که برای استان ۷۰۲هزارنفری آمار نسبتاً قابل قبولی است اما باید تقویت شود.
اهمیت نقش روحانیان در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان سمنان ضمن اشاره به اهمیت نقش روحانیان در ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، تأکید کرد: روحانیان بهمثابه قشر تأثیرگذار جامعه میتوانند همواره از تریبون و مخاطبان خود استفاده کرده و در راستای ترویج فرهنگ مطالعه، به مردم مطالب مفیدی را عنوان کنند.
سما کوش با اشاره بهضرورت ترویج فرهنگ وقف کتاب، تأکید کرد: میامی در سال جاری با جذب ۳۸هزار جلد کتاب از شهروندان نشان داد که در استان سمنان با ترویج فرهنگ مطالعه میتوان کارهای بزرگی را صورت داد و حتی از کمکهای دولتی بینیاز ماند لیکن این امر از سوی روحانیان میتواند مدنظر قرار گیرد.
کتابخانه حوزه علمیه سمنان دارای غنی از منابع دینی و مذهبی
رئیس حوزه علمیه برادران استان سمنان نیز در این نشست، گفت: کتابخانه حوزه علمیه استان دارای منابع غنی درزمینهٔ دینی و مذهبی است که روحانیان و طلاب میتوانند بهراحتی از آن استفاده کنند.
حجتالاسلام سید علی مهدی نژاد بیان کرد: تاکنون تعامل خوبی بین اداره کل کتابخانههای عمومی استان سمنان با حوزه علمیه وجود داشته که این امر در زمینهٔ ارتقای علمی و دانش طلاب و روحانیان که بهروز بودن اطلاعاتشان در زمره اولویتهایشان محسوب میشود، اهمیت دارد.
وی با اشاره به این مطلب که کتابداران نقش بسزایی را در ترویج فرهنگ مطالعه دارند خواستار برگزاری کلاسهای آموزشی برای کتابداران حوزه علمیه شد.
نظر شما