پیام‌نما

وَ لَا تَقْرَبُوا مَالَ الْیَتِیمِ إِلَّا بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ حَتَّی یَبْلُغَ أَشُدَّهُ وَ أَوْفُوا الْکَیْلَ وَ الْمِیزَانَ بِالْقِسْطِ لَا نُکَلِّفُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا وَ إِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا وَ لَوْ کَانَ ذَا قُرْبَی وَ بِعَهْدِاللَّهِ أَوْفُوا ذَلِکُمْ وَ صَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَذَکَّرُونَ * * * و به مال یتیم جز به روشی که نیکوتر است، نزدیک نشوید تا به حدّ بلوغِ [بدنی و عقلیِ] خود برسد، و پیمانه و ترازو را بر اساس عدالت و انصاف کامل و تمام بدهید؛ هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمی‌کنیم؛ و هنگامی که سخن گویید، عدالت ورزید هر چند درباره خویشان باشد، و به پیمان خدا وفا کنید؛ خدا این [گونه] به شما سفارش کرده تا پند گیرید. * * * به هنگام صحبت بگویید راست / اگرچه زیانی بر اقوام خاست

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۰

مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش:

هشت دریانورد ایرانی در آب های جزیره کیش از خطر مرگ نجات یافتند

هشت دریانورد ایرانی در آب های جزیره کیش از خطر مرگ نجات یافتند

کیش - مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش از نجات هشت سرنشین ایرانی یک لنج باری از خطر غرق شدن حتمی در آبهای خلیج فارس و در محدوده پنج مایلی جنوب این جزیره مرجانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از بنادر و دریانوردی هرمزگان، احمد شهریاری ضمن اعلام این خبر گفت: در پی اعلام اضطرار یک فروند لنج باری به مرکز جستجو و نجات دریایی کیش مبنی بر آبگرفتگی شدید در انبار و موتورخانه و نیاز فوری آن به تخلیه آب، بلافاصله هماهنگی‌های لازم جهت اعزام شناور ناجی ۱۱ از بندر کیش به موقعیت صورت گرفت.

وی ادامه داد: لنج باری مذکور به نام فدک ۱۰۵۰ محموله پارچه به همراه داشته و از مسیر الحمریه دبی به بندر خرمشهر در حرکت بوده است.

شهریاری خاطرنشان کرد: این شناور به علت مواج بودن دریا و جابجایی بار درون انبار آن، حوالی ساعت ۵ و ۴۰ دقیقه بامداد امروز(دوشنبه ۲۰آذرماه) در فاصله پنج مایلی جنوب جزیره کیش دچار وضعیت اضطرار شد.

مدیر اداره بندر و دریانوردی کیش اظهار داشت: سرانجام با رسیدن به موقع شناور ناجی به موقعیت حادثه، تمامی هشت سرنشین لنج مضطر از خطر غرق شدن نجات یافتند.

شهریاری گفت: پس از حصول اطمینان عوامل عملیاتی ناجی از عدم امکان نجات شناور، هر هشت خدمه این لنج باری در صحت و سلامت کامل در بندرگاه جزیره کیش تحویل نیروهای دریابانی شدند.

وی اظهارداشت: وضعیت این لنج فایبرگلاس به شکل نیمه مغروق است که تلاش مالک آن برای نجات آن ادامه دارد.

کد خبر 4168808

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha