به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدحسن میرخلیلی صبح امروز در جمع کارشناسان تشکیلات، آموزش و تحول اداری ادارات کل اوقاف و امور خیریه سراسر کشور که به میزبانی یزد در حال برگزاری است، اظهار داشت: مفاهیمی همچون مشورت پذیری و تخصص گرایی که نیاز امروز سازمان ها است، از جمله معارفی است که خداوند متعال در قرآن به عنوان کتاب زندگی به آن پرداخته است.
وی، سهیم کردن کارکنان و مشارکت همگانی را یکی از راهکارهای تحول اداری برشمرد و افزود: حضرت علی (ع) در فرمایش گرانبهای خود میفرمایند: در کارهایتان مشورت کنید که دو فایده مهم دارد؛ اول اینکه در صورت موفقیت دیگران حسادت نمی کنند و دوم اینکه در صورت شکست، اطرافیان ملامت نخواهند کرد چرا که همه در آن سهیم بودند.
میرخلیلی، بررسی و تجزیه و تحلیل را نیز از جمله آموزههای دین و قرآن کریم معرفی کرد و بیان داشت: در روایات ما نیز وارد شده است که هر کس بدون علم و آگاهی کاری را انجام دهد، بیش از آنکه اصلاح کند، خراب و فاسد خواهد کرد.
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: با توجه به تغییر ساختار سازمان اوقاف در سال ۹۱ بعد از پنج سال، می توان برنامه ریزی های لازم را برای اصلاح ساختار انجام داد.
میرخلیلی با اشاره به سیاست کلان نظام اداری ابلاغی از مقام معظم رهبری، سیاستهای ابلاغی دولت و تدابیر نماینده ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: باید پس از جمع آوری همه پیشنهادات از شهرهای کوچک و بزرگ نسبت به برنامه ریزی با توجه به ظرفیت ها و ماموریت ها اقدام کرد.
معاون توسه مدیریت و منابع سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: باید در حوزههای آموزش و پژوهش حضور فعال داشته باشید و با اولویت شناسی به اقدامات غیر ضروری نپردازید.
وی همچنین با یادآوری امر مهم پژوهش در سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: این موضوع مهم در سالهای گذشته مغفول مانده و مسیر برخی فرایندهای طولانی باید با درایت کارشناسان تحول اداری کوتاه شود.
نظر شما