به گزارش خبرنگار مهر، یدالله هاشم زاده چهارشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: همچنین عمل به وظایف نمایندگی به استناد مفاد ماده ۷۹ قانون شهرداریها و همچنین با عنایت به بند ۵ ماده ۸ وظایف خزانهدار شورا مندرج در آییننامه اجرایی تشکیلات انتخابات داخلی و امور مالی شوراهای اسلامی شهرها مصوب ۱۱ فروردین سال ۷۸ هیات وزیران میبایست شهرداری نسبت به ارسال حساب درآمدها وهزینه ماهانه و همراه با اظهار نظر برای بهرهبرداری و ارائه گزارش در صحن شورای اسلامی شهر اقدام کند.
هاشم زاده تاکید کرد: به عنوان خزانهدار شورای شهر مرند نسبت به ارسال گزارش از وضعیت درآمد و هزینههای شهرداری به صورت ماهانه به خزانهداری شورای شهر به شهرداری تذکر میدهم و امیدواریم این گزارشها ارسال گردد.
رئیس برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مرند گفت:سیاست ورویکرد کمیسیون برنامه وبودجه شورای شهر قطعا روشنگری و شفافسازی است و یکی از ابزارهای تحقق این سیاست ارائه مستند گزارش از درآمد و هزینههای شهرداری وشورای شهر به افکار عمومی است.
این عضو شورای شهر اظهار داشت: از آنجایی که رویکرد شورای شهر در دوره پنجم توسعه گسترش منابع پایدار ناشی از عوارض و بهای خدمات است و این رویکرد مستلزم بحثهای کارشناسی و فنی درکمیسیون برنامه وبودجه شورای شهر به همراه دیگر کمیسیونها است لازم است شهرداری با فوریت نسبت به ارسال لوایح مرتبط اقدام کند تا کمیسیونها فضای کافی جهت بررسی و اعلام نظر و تصمیمگیری داشته باشند.
وی افزود: تاخیر در ارسال لوایح عوارض و بهای خدمات، پیشبینی منابع و درآمدهای ناشی از این مصوبات را در بودجه ۹۷ با چالش مواجه میکند.
هاشم زاده تصریح کرد: به عنوان یکی از اعضای شورای شهر، انتظار دارم شهردار مرنددر انتصابهای خود دقت بیشتری به خرج دهد وبرای انتخاب معاونانش بخصوص خدمات شهری که بنده معتقدم شهردار دوم این معاونت است وسواس بیشتری داشته باشد .
رئیس کمیسیون برنامه وبودجه با بیان اینکه حق اعضای شورای اسلامی شهر هست که در انتخاب مدیران شهرداری مورد مشورت قرارگیرند بیان کرد: انتظار به حقی است که با نمایندگانی که با رأی مردم انتخاب شدهاند، در انتصاب مدیران ارشد یا حتی میانی با کمیسیونهای تخصصی مشورت صورت بگیرد و اینگونه مشورتها به این معنی نیست که شورا نظر خود را تحمیل کند بلکه تقریبا در حد اطلاعرسانی و اخذ نکات ضروری و فنی است.
وی ادامه داد: بیتردید اعضای شورای شهر باید پیش از بخشهای مختلف جامعه، از تصمیمات شهردار مطلع شوند نه این که از طریق رسانهها در جریان برخی اخبار و انتصابات قرار بگیرندواین یک ضعف مدیریتی هست که مشهود می باشد.
این عضو شورای شهر بیان کرد: متاسفانه دستهای درشهرداری وجود دارد که اجازه نمی دهند مدیران کاردان ومتعهد به روی کار بیاند ومتخصصین در پستهای که واقعا شایستگی آن را برای اجرا دارند بدست بگیرندو نیاز هست که شهردارجدیت خودرا دراین زمینه نشان داده ودر انتخاب مدیران خود دقت کند.
هاشم زاده با بیان اینکه باید در اجرای پروژه ها وآسفالت ریزی در معابر سطح شهر دقت شود گفت:متاسفانه در سالهای گذشته بدون اینکه در آسفالت ریزی اصول فنی رعایت شود عملیاتهای عمرانی در سطح شهر صورت گرفته که امروز شاهد از بین رفتن آنها هستیم .
خزانه دار شورای شهر ضمن تشکر از سرپرستی وقت(اسبقی) از لکه گیری بسیاری از معابربا نداشتن قیر کافی تصریح کرد: با اینکه در زمان سرپرستی لکه گیری بعضی از نقاط محروم شهر از جمله منطقه آغ زمین درحال اجرا بود به یکباره مشخص نشد چرا درآن منطقه رهاشد .
رئیس کمیسیون برنامه بودجه شورای شهر مرند در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری ملزم به ارائه خدمات به مناطق محروم است واین خدمات باید همراه با بررسی و مطالعات جامع و دقیقی بوده و بایستی قبل از اجرای عملیات عمرانی بدان توجه داشت تا دوباره کاری نگرددچراکه جلوگیری از هزینه های اضافی نوعی درآمد محسوب می شود.
نظر شما