۳ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۵۶

در جمع خبرنگاران مطرح شد؛

اجرای طرح «بوم گردی» در کشور/ ۱۲ هزار میلیارد اعتبار پیش‌بینی شد

اجرای طرح «بوم گردی» در کشور/ ۱۲ هزار میلیارد اعتبار پیش‌بینی شد

خرم‌آباد - معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور از اجرای طرح «بوم گردی» و پیش‌بینی ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار برای آن در سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، احمد دانیالی در جمع خبرنگاران در سخنانی با اشاره به بودجه سازمان میراث فرهنگی اظهار داشت: بودجه این سازمان شامل اعتبارات استانی و ملی است که بودجه استان‌ها در قالب لایحه بودجه به مجلس ارائه‌شده و در حال بررسی است.

وی با اشاره به اعتبارات ملی سازمان میراث فرهنگی بیان داشت: این اعتبارات نیز بر اساس شرایط و اعتباری که در اختیار سازمان میراث فرهنگی قرار داده می‌شوند به استان‌ها تخصیص داده می‌شود.

معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور با اشاره به اینکه با توجه به وسعت و تعداد آثار تاریخی و میراثی نمی‌توان از دولت توقع داشت که به تمام آن‌ها رسیدگی کند افزود: در این راستا سیاست استفاده از مجموعه بخش خصوصی از سوی سازمان میراث فرهنگی در دستور کار قرارگرفته است.

دانیالی بابیان اینکه در حوزه گردشگری نیز مشوق‌هایی در نظر گرفته‌شده که امیدواریم در مجلس تصویب شوند گفت: این مشوق‌ها نیز موجب می‌شود که گردشگران بیشتری به ایران سفر کنند.

وی با تأکید بر اینکه زیرساخت‌های حوزه گردشگری ایران مطلوب است گفت: یکی از سیاست‌های دولت رونق گردشگری و مسئله «بوم گردی» در روستاهای کشور است.

معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور با تأکید بر اینکه از طرح «بوم گردی» استقبال خوبی شده است و برای سال آینده ۱۲ هزار میلیارد تومان برای اجرای این طرح پیش‌بینی‌شده است گفت: از این میزان شش هزار میلیارد تومان از صندوق توسعه و شش هزار میلیارد تومان دیگر نیز از سوی بانک‌ها در این زمینه تأمین می‌شود.

دانیالی بابیان اینکه حدود ۲۰ درصد از این میزان اعتبار در اختیار سازمان میراث فرهنگی است افزود: میزان بودجه سال آینده با توجه به شرایط کشور در بخش عمرانی کاهش پیداکرده است اما در بخش‌های دیگر حوزه میراث فرهنگی افزایش پیداکرده که امیدواریم مجلس نیز در این حوزه ما را کمک کند.

وی با تأکید بر اینکه بخش گردشگری یکی از بخش‌های مهم برای ایجاد اشتغال محسوب می‌شود گفت: هر شش توریسم و گردشگری که وارد کشور می‌شوند زمینه ایجاد یک فرصت شغلی را در کشور فراهم می‌کنند.

معاون سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کشور بابیان اینکه در حال حاضر حجم تولیدات صنایع‌دستی و شرایط بازار همخوانی ندارد و باید بازار فروش این صنایع فراهم شود گفت: در این راستا اگر حمایت‌های خوبی در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی صورت گیرد درآمد ما معادل درآمد نفت خواهد بود.

کد خبر 4181308

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha