به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین مقیمی بعد از ظهر سه شنبه در ششمین جلسه شورای اداری استان تهران اظهار داشت: باید با تمام توان از دستآوردهای انقلاب و جمهوری اسلامی به مردم خدمتگزاری کنیم و نگذاریم عده ای مسائل شخصی خود را در مسائل امنیتی مختلط کنند، باید تلاش کنیم رضایت خدا را با رضایتمندی مردم به دست آوریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به آلودگی هوای استان اشاره و اضافه کرد: مسائل آلودگی هوای استان رصد شده و مصوبات و پیگیری ها دنبال می شود، در جلسات آلودگی هوا وظایف دستگاه ها در مورد قانون هوای پاک و آیین نامه های دولت مربوط به سال های ۹۳ و ۹۵ بررسی می شود و اگر در گذشته این قوانین و آیین نامه ها به درستی اجرا می شد نباید امروز شاهد این میزان مشکل در آلودگی هوا بودیم.
رییس کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تهران اضافه کرد: ۷۰ درصد مشکلات مربوط به آلودگی هوا ناشی از وسایل نقلیه و سوخت ماشین های سنگین و اتومبیل های فرسوده است، باید حمل و نقل ریلی توسعه یابد و به ناوگان حمل و نقل عمومی توجه شود و در بودجه سال ۹۷ تلاش شده سهمی برای توسعه حمل و نقل عمومی و ریلی اختصاص یابد و با تحقق این اقدامات و همکاری سازمان محیط زیست و سازمان صنعت معدن و تجارت بخش زیادی از مشکل آلودگی هوای استان تهران مرتفع می شود.
استاندار تهران رفع آسیب های اجتماعی فقر،بافت های فرسوده،اعتیاد،طلاق،حاشیه نشینی را از جمله اولویت ها در استان تهران برشمرد و از مدیران خواست همه در خصوص حل این معضلات به وظایف خود عمل کنند.
۱۲۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور به استان تهران جذب شد
وی همچنین به موضوع سه سفر رییس جمهور در دولت یازدهم به برخی شهرستان های استان تهران اشاره کرد و افزود: در این سفرها ۵۰ پروژه مصوب شد و ۱۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافت که ۷۰ درصد آن یعنی حدود ۱۲۵۰ میلیارد تومان آن جذب شد و امیدواریم در سفرهای آینده رئیس جمهور اعتبارات به سایر شهرستان های استان نیز اختصاص یابد.
مقیمی خطاب به مدیران استان تهران گفت: باید اقدامات و طرح هایی که منشأ اثر در استان بوده است برای مردم اطلاع رسانی شود . سال گذشته افراد تحت پوشش کمیته امداد ۴۵ هزار تومان دریافت می کردند و در حال حاضر این مبلغ به ۱۳۵ هزار تومان و بیش از سه برابر افزایش یافته است.
نباید اجازه اخذ پایان کار به ساختمان های غیر ایمن داد
نماینده عالی دولت در استان تهران در ادامه به وقوع زلزله اخیر ملارد و لزوم ایمن سازی ساختمان ها اشاره کرد و گفت: کشور ما مثل خیلی از کشورهای دیگر روی گسل قرار دارد و باید بتوانیم با زلزله کنار بیاییم و همچون کشور کره که توانست ساختمان های خود را در مقابل زلزله ۸ ریشتری مقاوم کند،باید بتوانیم خانه ها را ایمن و مقاوم کنیم، زلزله رودبار و بم هزاران کشته در پی داشت و پس از زلزله بم در آیین نامه ۲۸۰۰ مصوب شد مقاوم سازی روستاها،شهرها و ساختمان های دولتی انجام شود اما فقط تا ۴۰ درصد در این بخش موفق بودیم.
مقیمی با تاکید بر ایمن سازی ساختمان ها در برابر زلزله، گفت: از سال ۸۳ هر سال باید طبق برنامه ۱۰ درصد خانه های روستایی مقابل زلزله ایمن سازی شود، بیشتر تلفات در زلزله کرمانشاه از روستاهایی با خانه های غیر مقاوم بوده است و از همین امروز اجازه ندهیم ساختمان غیرایمن پایان کار بگیرد.
نظر شما