پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۹ دی ۱۳۹۶، ۱۳:۳۴

مدیرکل بهزیستی بوشهر:

۵۰ درصد طلاق‌های استان بوشهر در ۵ سال اول زندگی است

۵۰ درصد طلاق‌های استان بوشهر در ۵ سال اول زندگی است

بوشهر - مدیرکل بهزیستی استان بوشهر گفت: ۵۰ درصد از طلاق‌های رخ داده در استان بوشهر در ۵ سال نخست زندگی است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی پولادی‌ریشهری پیش از ظهر سه‌شنبه در نشست بررسی اجرای طرح‌ها و برنامه‌های بهزیستی استان بوشهراظهار داشت: در راستای پیشگیری و مقابله با آسیب‌های اجتماعی اقدامات خوبی در استان بوشهر صورت گرفته است.

وی با اشاره به نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در برنامه‌های بهزیستی استان بوشهر، اضافه کرد: ۵۰ سمن و حدود ۲۵۰ مرکز با بهزیستی برای اجرای برنامه‌های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی همکاری دارند.

مدیرکل بهزیستی استان بوشهر با اشاره به تمرکز این نهاد بر پیشگیری و درمان مشکلات خانوادگی خاطرنشان کرد: در استان بوشهر طرح‌های خوبی اجرا شده است ولی تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.

وی با اشاره به نقش فرزندان و کودکان در پیشگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی بیان کرد: دوران کودکی و نونهالی بهترین سن برای آموزش و توانمندسازی مهارت زندگی است.

پولادی ریشهری با بیان اینکه ۱۴ درصد طلاق‌ها در استان بوشهر در سال نخست زندگی ثبت شده است، افزود: ۵۰ درصد از طلاق‌های رخ داده در استان بوشهر در ۵ سال نخست زندگی است.

کد خبر 4195208

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha