به گزارش خبرنگار مهر، شامگاه شنبه سی و پنجمین جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان گلستان با پیگیری ۱۸ مصوبه جلسه سی و سوم برگزار شد.
محور اصلی جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گلستان رفع موانع سرمایه گذاری و اجرای پروژه های بزرگ و محوری در استان گلستان بود که در این جلسه بدهی نیروگاه علیآبادکتول و موانع اجرای طرح توسعه سیکل ترکیبی این نیروگاه، موانع اجرای پروژه گردشگری ساحل بندرگز و طرح گردشگری بندرترکمن و همچنین تله کابین علی آبادکتول مورد بررسی قرار گرفت.
بررسی پروژه های محوری و موانع اجرایی آن ها در حوزه گردشگری گلستان هم از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد توجه ویژه قرار گرفت و استاندار گلستان از مدیران دستگاه های اجرایی خواست تا موانع سرمایه گذاری در استان را رفع کنند.
استاندار گلستان در این جلسه با تأکید بر اینکه مدیران دستگاه های اجرایی در کارگروه اقتصاد مقاومتی نمایندگان وزارتخانه های خود هستند، اظهار کرد: برخی از بروکراسیهای اداری موانع سرمایه گذاری در گلستان ایجاد می کنند و باعث می شوند سرمایه گذاری در استان اتفاق نیفتد.
آب منطقه ای با کلیات اجرای تله کابین موافق است
سیدمناف هاشمی به بررسی مشکلات اجرای پروژه تله کابین علیآباد کتول در جلسه گذشته این ستاد اشاره کرد و گفت: در آن جلسه انجام نشدن مطالعات ژئوتکنیک برای اجرای پروژه از سوی آب منطقه ای گلستان مطرح شد و مقرر شد ظرف دو هفته این مطالعات تحویل این سازمان شود.
وی با یادآوری اینکه آب منطقه ای با کلیات اجرای تله کابین در علی آباد موافق است، ادامه داد: اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری گلستان باید پیگیری ارائه مطالعات ژئوتکنیک بوده و از سرمایه گذار آن را تحویل گرفته و به آب منطقه ای ارائه دهد.
هاشمی با بیان اینکه برای اجرای پروژه تله کابین همه چیز جزء مجوز آب منطقهای استان گلستان حل شده، افزود: نقشه ها باید تهیه و در اختیار آب منطقه ای قرار گیرد و آب منطقه ای نظر نهایی خود را به زودی ارائه دهد.
وی متذکر شد: نباید در اجرای پروژه های محوری و مهم استان چالش های جدید ایجاد کنیم بلکه مدیران دستگاه های اجرایی استان به عنوان نماینده وزارتخانه ها در استان پروژه ها را پروژه دستگاه خود بدانند و در رفع موانع آن تلاش کنند.
مانعی برای اجرای پروژه گردشگری ساحل بندرگز وجود ندارد
استاندار گلستان به موضوع موانع اجرای پروژه گردشگری ساحل بندرگز اشاره و تصریح کرد: در سه ماهه اخیر ۱۰ جلسه کارشناسی برای رفع مشکلات و معضلات اجرای این پروژه برگزار شده و هم اکنون دیگر مانعی برای اجرای این پروژه از سوی دستگاه های اجرایی وجود ندارد.
وی اضافه کرد: محیط زیست هم نظر نهایی خود را در خصوص این پروژه ارائه کرده است و زمین برای تحویل به سرمایه گذار عمانی آماده است.
وی به موضوع استفاده از کشتی تفریحی در سواحل خزر در گلستان اشاره و خاطرنشان کرد: سرمایه گذار کشتی را خریداری کرده اما سازمان بنادر در گلستان تاکنون دلایل عدم موافقت با اجرای این پروژه را رائه نکرده است.
هاشمی تاکید کرد: سازمان بنادر باید به صورت کتبی نظر کارشناسی و فنی در خصوص علت عدم به کارگیری کشتی های تفریحی در سواحل گلستان را ارائه دهد.
وی با تاکید بر اینکه ارائه ندادن دلایل تخلف است، یادآور شد: اگر این پروژه در گلستان اجرا نشود در استان های همجوار اجرایی می شود.
وی با بیان اینکه موافقت هایی برای ساخت دو بندر در سال های گذشته در گلستان انجام شده، افزود: بزرگی سازمان های دولتی سبب شده که بخش خصوصی نتواند فعالیتش را به خوبی پیش ببرد و مجوزات لازم را کسب کند.
استاندار گلستان همچنین با یادآوری اینکه پروژه هایی مانند پتروشیمی گلستان و موج آبی گنبد با مشارکت مردم آغاز شده و سال هاست مسکوت مانده اند، گفت: مطالعات برای حل موانع اجرایی آن ها آغاز شده تا بتوانیم به مطالبات به حق مردم پاسخ بدهیم.
وی ادامه داد: موضوع عدم استقرار پروژه ها در حریم کمی و کیفی ۷۵۰ متری سواحل و تالاب های استان از دیگر موضوعاتی است که باید ظرف یکماه توسط ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی پیگیری شود تا اگر حل آن در حوزه استان نباشد موضوع گلستان در ستاد مرکزی مطرح و برای حل آن چاره اندیشی شود.
نظر شما