پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ دی ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵

فرمانده مرزبانی هرمزگان:

۲فروند لنج تجاری حامل کالای قاچاق در پارسیان توقیف شد

۲فروند لنج تجاری حامل کالای قاچاق در پارسیان توقیف شد

پارسیان - فرمانده مرزبانی هرمزگان از توقیف ۲فروند لنج تجاری حامل بیش از ۷میلیارد ریال کالای قاچاق و دستگیری۲نفر قاچاقچی در ۲۴ ساعت گذشته در مرزهای پارسیان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرزبانی هرمزگان، علی اصغر خرم روی بیان داشت: در پی ارتقای امنیت مرزها و برخورد جدی و قانونی با متخلفان اقتصادی طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مرزهای دریایی پارسیان اجرا شد.

وی افزود: در ۲۴ساعت گذشته ۷میلیارد و ۴۰۹میلیون ریال انواع کالای قاچاق شامل ۷هزار و ۶۰۰ کیلوگرم برنج، ۲ هزار و ۳۹۹ قلم لوازم آرایشی، ۱۵۵دستگاه لوازم برقی، ۹ هزار و ۴۰۰ ثوبالبسه، ۷ هزار و ۵۰۰ متر پارچه، ۶۰۰ تیکه ظروف آشپزخانه، یک هزار و ۲۵۰ کیلوگرم گردو، ۶۰ قطعه لوازم یدکی خودرو کشف و ضبط شد.

این مقام مسؤل تصریح کرد: ۲ فروندموتور لنج تجاری فعال در امر قاچاق کالا توقیف و ۲ نفر متهم نیز در این رابطه دستگیر وبا تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده مرزبانی هرمزگان ضمن قدر دانی از مشارکت و همکاری خوب مرزنشینان با مرزبانان در شناسایی و کشف تخلفات مرزی از عموم شهروندان و مرزنشینان فهیم استان خواست تا در اسرع وقت به ‌پاسگاهای مرزی اطلاع دهند تا در کمترین زمان ممکن نسبت به شناسایی و دستگیری مجرمان و متخلفان اقدام لازم صورت پذیرد.

کد خبر 4201558

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha