۲ بهمن ۱۳۹۶، ۱۲:۱۹

واکنش به محدودیت افزایش حقوق؛

نامه ۱۳ رئیس دانشگاه برتر به رئیس مجلس درباره مصوبه تلفیق

نامه ۱۳ رئیس دانشگاه برتر به رئیس مجلس درباره مصوبه تلفیق

رئیس دانشگاه خواجه نصیر گفت: روسای ۱۳ دانشگاه برتر کشور در واکنش به مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق در خصوص محدودیت افزایش حقوق بالای ۵ میلیون تومان نامه ای به رئیس مجلس نوشتند.

علی خاکی صدیق در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی درخصوص محدودیت افزایش حقوق های بالای ۵ میلیون تومان موجب می شود تا نخبگان از کشور خارج شوند.

وی افزود: بنابراین روسای ۱۳ دانشگاه برتر در واکنش به این مصوبه و جلوگیری از خروج نخبگان از کشور نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی نوشتند.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر اظهار داشت: اعضای هیات علمی دانشگاه ها به نوعی کارآفرین نیز به شمار می روند و به فضای اشتغال کشور کمک می کنند اما این مصوبه به فضای نخبگی و اشتغال کشور آسیب وارد می کند.

خاکی صدیق تاکید کرد: باتوجه به تورم موجود در کشور عدم افزایش حقوق اعضای هیات علمی به معنای این است که حقوق این افراد کاهش خواهد یافت.

وی گفت: میزان حقوق اعضای هیات علمی در ایران نسبت به دیگر کشورها بسیار کم است و اجرای این مصوبه بستری را فراهم می کند تا بسیاری از نیروهای فعال دانشگاه ها را از دست دهیم و با خلع شدید نیرو مواجه شویم.

رئیس دانشگاه خواجه نصیر عنوان کرد: این مصوبه تنها شامل اعضای هیات علمی نمی شود بلکه قضات و دیگر متخصصان کشور را نیز در بر می گیرد که با اجرای آن شاهد از دست دادن نیروهای کارآمد در صنعت نیز خواهیم بود.

به گزارش مهر، بر اساس مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، حقوق و مزایای مستمر کارکنانی که در سال ۹۶ ماهیانه بیش از ۵۰ میلیون ریال است و حقوق و مزایای مستمر مقامات موضوع ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری و مدیران عامل و اعضای هیات مدیره، روسای دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت و ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه و شهرداران مراکز استان‌ها و دریافتی اعضای شوراهای اسلامی شهر مرکز استان‌ها در سال ۹۶ افزایش نمی‌یابد.

کد خبر 4206762

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • مجید IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      اقتصاد متکی به خام فروشی چنین است. با این مصوبه در کل 1000 میلیارد تومان صرفه جویی میشود حال آنکه هر هیأت علمی مؤثر 120 میلیون دلار ارزش افزوده دارد. خروج فقط 2 هیأت علمی مؤثر، معادل صرفه جویی شماست.
    • تحصیل کرده IR ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      این طور هم نیست که هر هیات علمی هم انقدر ارزش گذاری شود، هیات علمی داریم (که کم هم نیستند) که در کل عمر کاری خود به اندازه یک چهارم حقوقش هم برای کشور مفید فایده نبوده و صرفا به فکر ارتقا خود بوده.
    • زهرا IR ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      اساتید دانشگاه این قدر از بیت المال حقوق دریافت کردن که مردم عادی حالا حالا به گرد پا شون هم نمیرسن نگران عدم افزایش حقوقشون نباشن. اگرچه من بعید می دونم مصوبه تلفیق و عدالت نسبی حقوق اجرا بشه.
    • 1 IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      اساتیدی که معترض هستند آنهایی هستند که بالای 30 سال در دانشگاه هستند و سال به سال حقوقشان افزایش پیدا می کند و تمایلی به بازنشستگی هم ندارند
    • شایان IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      اگه حقوق بالای پنج میلیون افزایش پیدا بکنه من یکی که حلالشون نمی کنم و روز قیامت جلوشون رو خواهم گرفت. چون بی عدالتی محض هست
    • گمنامان علم IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      معلم با مدرک دکتری چکار کنه که حقوقش یک چهارم یک استاد دانشگاه هم نیست . وضع معلمان را هم دریابید
    • سینا عشوری راد IR ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      تنها در این کشور اتفاق می افتد که کسی که 20 سال درس خونده به حقوق اش اضافه نشود ولی به کسیکه سیکل ندارد اضافه شود
    • معلم فقیر برای جامعه ی فقیر IR ۱۸:۰۴ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      آقای گمنامان علم . اساتید دارن حقشون رو میگیرن و حقشونه. این معلم هستش که قدرتی نداره . یعنی همه چیز محدود نگه داشته شده . علم درمدارس . پول در جیب مردم . همه چیز . این روشی است برای فشار بر مردم
    • اصغر IR ۲۳:۳۷ - ۱۳۹۶/۱۱/۰۲
      0 0
      من کاری به مصوبه ندارم ولی این چه تحلیل ضعیفی است که اگر افزایش پیدا نکند هیئت علمی می روند! یعنی هیئت علمی تا حقوقش یکم کم شد میره؟!!!! بذارید برن نیرو به اندازه کافی هست اونم قشر جوان