به گزارش خبرنگار مهر، احمد مرادی صبح شنبه در نشست خبری با بیان اینکه در مطالبه گری با هیچ کس تعارف نداشته باشید، بیان داشت: روحیه مطالبه گری باید در جامعه گسترش یابد، برای توسعه و پیشبرد امور استان رسالت خبرنگاری را به خوبی انجام دهید. مسئولیت و رسالت خود را به خوبی انجام دهید.
وی در مورد سیاست های مجمع نمایندگان هرمزگان عنوان کرد: تعداد نمایندگان مجمع نمایندگان هرمزگان کم است و هر نماینده ۹ ماه می تواند ریاست مجمع را در اختیار داشته باشند. که آقای هاشمی تختی دو دوره ۹ ماهه رئیس مجمع بوده است که حجت الاسلام ذوالقدر فرصت ۹ ماهه خود را به هاشمی تختی داد.
مرادی خاطرنشان کرد: دیدار ماهیانه با استاندار هرمزگان، جلسات مشترک نمایندگان به همراه استاندار با هیئت دولت و امضای تمامی نمایندگان در موضوعات مهم از جمله انتخاب مدیران استان جزو سیاست های مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس است. که در انتخاب مخابرات و جهادکشاورزی هرمزگان نمایندگان پیشنهادات خود را اعلام کردند.
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان در مجلس در مورد موضوع پرونده آلومینیوم هرمزگان اظهارداشت: زمانی که وارد مجلس شدم احساسم بر این بود که تخلفاتی در پرونده واگذاری آلومینیوم هرمزگان شده است. از زمانیکه در استانداری بودم و طرح مطالعاتی آلومینیوم شکل گرفت تا زمان افتتاح قیمت و جزئیات کامل این پروژه را مطلع بودم.
وی ادامه داد: ملاک پیگیری های بنده گزارشات سازمان بازرسی و دیوان محاسبات کشور بود. سازمان بازرسی ۷۰ صفحه مستند بر اساس گزارشات کارشناسی نسبت به تخلفات روی داده در آلومینیوم آماده کرده بود. در مجلس نهم هم سوابقی از پرونده و پیگیری های احمد توکلی نماینده تهران در مجلس بود که موجب شد طرح سئوال از وزیر اقتصاد مطرح شد.
پرونده آلومینیوم هرمزگان به قوه قضائیه ارجاع می شود/گزارش کمیسیون اصل ۹۰ در صحن علنی عنوان می شود
مرادی اظهارداشت: طیب نیا وزیر وقت اقتصاد در کمیسیون به سئوال مطرح شده پاسخ گفت که بدلیل قانع نشدن بنده، طبق قانون این سئوال در صحن علنی مطرح شد. در صحن علنی رای منفی بر علیه طیب نیا بود ولی چون رای منفی را ملاک این می دانند که کارت زرد بدهند یا نه، متاسفانه زمانی سئوال و رای گیری مطرح شد که ۴۸ نفر از نمایندگان رای نداند.
رئیس مجمع نمایندگان هرمزگان بیان داشت: نمایندگان مجلس پیشنهاد دادند که پرونده آلومینیوم هرمزگان اعمال ماده ۲۳۶ شود که طبق این ماده با امضای ۱۵ نفر از نمایندگان پرونده به قوه قضائیه ارجاع می شود، مشورتی با دیدبان شفافیت انجام دادیم و گزارشی تهیه و به کمیسیون اصل ۹۰ ارسال شد.
وی ادامه داد: در جلسه شورای رقابت و کمیسیون اصل ۹۰ به عنوان فرد مطلع دعوت شدم، که تمامی اعضای کمیسیون اصل ۹۰ و شورای رقابت اعلام کردند که در واگذاری آلومینیوم هرمزگان تخلف شده است و رانتی پشت این واگذاری قرار دارد که قدرتمند است و مبارزه با این رانت سخت است.
مرادی در مورد آخرین وضعیت پرونده واگذاری آلومینیوم هرمزگان بیان داشت: کمیسیون اصل ۹۰ در حال آماده کردن گزارش واگذاری آلومینیوم هرمزگان است و در صحن علنی مجلس مطرح می شود. همچنین ماده ۲۳۶ آئین نامه داخلی مجلس هم بر روی این پرونده اعمال خواهد شد و مستقیما به قوه قضائیه ارجاع می شود.
وی در پاسخ به این سئوال که چرا سایر نمایندگان موضوع آلومینیوم هرمزگان را پیگیری نمی کنند، اظهارداشت: باید از سایر نمایندگان هرمزگان بپرسید که چرا به این پرونده ورود نمی کنند و علت این موضوع را نمی دانم شاید هم آنها دیدی که بنده به این موضوع دارم را ندارند به نتیجه نرسیده اند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس در مورد انتقال مخازن فرآورده های نفتی به خارج از محدوده شهری بیان داشت: مصوبه ای در مورد انتقال این مخازن در شورای تامین استان وجود دارد و با سازمان پافند غیرعامل کشور هم مکاتبه شد اما توجیه این بود که زمانیکه مخازن در باهنر احداث شد خارج از محدوده شهری بود و امروز هم برای جابجایی هزینه های زیادی متحمل خواهند شد.
مشکل اصلی مخازن نگهداری موارد سوختی حفاظت و ایمنی است
مرادی با بیان اینکه ضعف فعلی در مخازن فرآورده های نفتی در شهرها حفاظت و ایمنی است، تصریح کرد: در کمیسیون انرژی تاکید است که مسائل حفاظتی و ایمنی مخازن نفتی در کنار و یا داخل شهرها رعایت شود. در حادثه انبار قیر بندرعباس یک جوشکاری ساده شاهد وقوع یک حادثه دلخراش در خارج از شهر بودیم. یک نفر از مجروحان از بیمارستان مرخص شده است.
استاندار برای موفقیت اختیار انتخاب مدیرانش را دارد/دخالتی در عزل و نصب ها ندارم
نماینده مردم حوزه انتخابیه بندرعباس در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در مورد مدیران کم کار و لزوم تغییر آنها، بیان داشت: نسبت به این موضوع اعتقاد دارم که مردم را نباید معطل کنیم به بهانه اینکه مدیری در یک دستگاه باشد و هیچ تحولی را نتواند ایجاد کند. بهانه این مدیران نداشتن پول، امکانات و نیروی انسانی است. هر مدیری که میز و صندلی را اشغال کرد بنا بر این است که می تواند تحولی را ایجاد کند. مدیر شدن اختیاری است وگرنه کسی را به زور مدیر نمی کنند.
وی تاکید کرد: قرار شد مجمع نمایندگان مردم در مجلس تک تک مدیران بررسی خواهند شد و میزان موفقیت، ماموریت، هدف و کارکرد آنها سنجیده خواهد شد.
مرادی در مورد تغییراتی که استاندار هرمزگان بنا بر انجام آن دارد، افزود: بنده اعتقادی به دخالت در تغییر مدیران ندارم، استاندار برای موفقیت باید بتواند مدیرانش را انتخاب و با آنها کار کند و در مورد عزل و نصب بومی ها و غیربومی ها مطلع نیستم. کما اینکه در زمان جاسم جادری استاندار سابق هم نه مدیری به او معرفی کردیم و نه دخالتی در عزل و نصب ها داشتیم.
مرادی در مورد اظهاراتش در خصوص نماد نصب شده در محله شمیلی های شهر بندرعباسبیان داشت: بنده به عنوان یک هرمزگانی برای آیینهای سنتی هرمزگان اهمیت خاصی قائلم و آن را میراث گرانبهایی از گذشتگان میدانم که به ما رسیده است. همه وظیفه دارند که سنت و آیین بومی و فرهنگی خود را حفظ کرده و در انتقال درست و بامعنا و مفهوم به دیگران بکوشند.
رئیس مجمع نمایندگان گفت: هرمزگان اسطورههای زیادی در حوزه صید و صیادی، موسیقی فاخر سنتی و ..دارد که باید به اسطورههای موسیقی هرمزگان مانند ناصرعبداللهی، ابراهیم منصفی و صالح سنگبر و ... هم بها داده شود؛ اگر قرار است تندیسی ساخته شود چه بهتر که از اسطورههای بومی هرمزگان برای زیباسازی شهر بهره بگیریم.
مرادی گفت: اگر قرار است نماد و تندیسی در شهر اجرا شود چه بهتر که تندیسها بهطور کامل و زیبا با کار کارشناسی و با استفاده از نیروهای همین استان اجرا بشود.
وی ابرازداشت: از قدیمالایام در این استان حرفه صیادی از اهمیت والایی برخوردار بوده و بسیاری از صیادان تا آفریقا هم سفر میکردند، اینها نماد سختکوشی و تلاش بوده و چه بهتر است که برای زیبایی شهر از تندیسهای شجاعت و سختکوشی صیادان و بزرگان و مبارزانی که با پرتغالیها مبارزه کردند بهره ببریم.
وی بیان داشت: بنده هیچگاه مخالف نمادها و نواهای بومی سنتی هرمزگان نبوده و نیستم؛ باید برای اجرای یک کار هنری خرده فرهنگها را در کنار فرهنگ اصیل با هم ببینیم تا فقط از یک زاویه به قضیه نگاه نشود.
نظر شما