علی رضا جلالی در حاشیه مراسم افتتاحیه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: موضوع فیلم سینمایی ماهورا در خصوص اتفاقی است که سالیان پیش در خوزستان رخ داده و به رغم مهم بودن آن، بسیاری از مردم از رشادت های زنان و مردان هورنشین در این استان آگاهی ندارند.
وی افزود: تولید این فیلم پس از چهار سال تحقیق، پژوهش و مستندسازی انجام گرفت. پیش از تولید فیلم سینمایی این داستان ویژه، مستند آن به کارگردانی حمید زرگر نژاد نیز ساخته شد.
جلالی تصریح کرد: فیلم ماهورا نمونه ای از خرده فرهنگ هایی است که به آن توجهی نشده است. ما تلاش کردیم تا در این فیلم به خرده فرهنگ های غنی خوزستان بپردازیم تا بتوانیم به مردمی که در چه در دوران دفاع مقدس و قبل و بعد از آن رشادت های فراوانی برای حفظ کشورمان داشته اند ادای دین کنیم.
تهیه کننده فیلم ماهورا اظهار کرد: عشایر عرب مستقر در منطقه در آن دوران از جان و مال و فرزندان خود گذشتند و بدون هیچ چشم داشتی جان خود را در این راه فدا کردند. فیلم ماهورا غیرت عرب های عشایر استان را به تصویر می کشد. مرز نشینانی که خالصانه برای این کشور جنگیدند. این فیلم برای مردم خوزستان ساخته شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، فیلم سینمایی ماهورا، روایتی از شهادت و زنده به گوری ۲۷ نفر از مرزنشینان عرب خوزستانی توسط بعثی ها است. این فیلم در نخستین روز از اکران عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در سینما هلال اهواز با حضور عوامل آن به نمایش گذاشته شد که استقبال بسیار خوبی از سوی مردم قرار گرفت.
نظر شما