به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی خادمی در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان اظهار داشت: امروز سند راهبردی مدیریت جامع خشکسالی در استان تدوین و ارائه شد که در کشور تنها استانی هستیم چنین کاری را در این سطح شروع کردهایم.
وی در ادامه افزود: این سند چون تازه تدوین و ارائهشده قطعاً اشکالاتی دارد اما با جمعبندی دستگاههای ذیربط میتوان یک سند راهبردی کامل و منسجم را تنظیم کرد.
استاندار لرستان بابیان اینکه تنظیم سند راهبردی مدیریت جامع خشکسالی اقدامی لازم و ضروری است، بیان داشت: روششناسی علمی برای دستیابی به راهبردها همچنین اولویتبندی آنها بسیار مهم است و باید موردتوجه قرار گیرد.
خادمی با اشاره به اینکه باید از راهبردها به راهکارها برسیم، تصریح کرد: در این سند هدف باید مشخص شود و با هدفگذاری راهکارهای رسیدن به آن را موردبررسی قرارداد.
وی از لرستان بهعنوان معین منطقه ۶ تهران در شرایط احتمالی زلزله خبر داد و گفت: یکی از تدابیری که در سطح ملی اتخاذشده این است که تعدادی از استانها را برای معین استان تهران در شرایط احتمالی زلزله تعیین کردهاند و بر اساس تقسیمات منطقهای شهرداری تهران، لرستان پشتیبان منطقه ۶ تعریفشده است.
استاندار لرستان ادامه داد: در این جلسه این موضوع مطرح و قرار شد برنامههای لازم را که اگر خدایی ناکرده حادثهای پیش آمد تدوین شود تا بتوانیم بهموقع حضور پیداکرده و هر دستگاه وظایف خود را انجام دهد.
خادمی به طرح جامع مدیریت خطرپذیری اشاره کرد و بابیان اینکه کاهش خطرپذیری درواقع به ساختارها و طبیعت و ... برمیگردد، خاطرنشان کرد: کنترل بلایا و حوادث طبیعی از اختیار بشر خارج است اما میتوانیم کار مقابلهای و آمادگی در راستای امدادرسانی و جلوگیری از خسارات احتمالی را انجام دهیم.
وی به اقدامات و عملکرد در حوزه مدیریت بحران استان اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه استان و کشور در مواجهه با حوادث طبیعی خطرپذیر است باید در حوزه زلزله و خشکسالی برنامهریزی کنیم، بنابراین تنظیم سند جامع خشکسالی برای کاهش اثرات ناشی از خطرپذیری ضروری است.
نظر شما