۶ اسفند ۱۳۹۶، ۹:۴۶

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:

تعامل صنایع با حوزه سلامت در استان بوشهر تقویت شود

تعامل صنایع با حوزه سلامت در استان بوشهر تقویت شود

بوشهر - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: تعامل صنعت با حوزه سلامت استان بوشهر به ویژه در شهرستان های جنوبی استان تقویت شود.

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: با توجه به نقش محوری سلامت در زندگی مردم این مقوله در اساس برنامه‌ریزی‌های توسعه‌ای حوزه سلامت استان مدنظر قرار گرفته است، زیرا وضعیت بهداشتی مردم نقش اساسی و تاثیر شگرفی در عملکرد پیشرفت مردم دارد.

وی اظهار داشت: تقویت زیرساخت‌ها برای ارائه خدمات درمانی بهتر به مردم استان امری ضروری و یکی از سیاست‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: صنایع جنوب استان بوشهر تعامل بیشتری با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر داشته باشند. استان بوشهر با برخورداری از صنایع عظیم نفت، گاز و پتروشیمی، قطب انرژی کشور محسوب می‌شود که باید با تعامل بیشترِ این صنایع با دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، شاهد تقویت و گسترش حوزه سلامت استان به ویژه در جنوب استان باشیم.

لزوم توجه به پیوست سلامت

کشمیری اضافه کرد: لازم است برای این کار، صنایع بزرگ همزمان با ایجاد و توسعه فعالیت های خود، پیوست سلامت آن را نیز در نظر بگیرند البته پیوست سلامت ابعاد گسترده‌ای از اقدامات و نیز حوزه جغرافیایی را در بر می گیرد که فعالیت موثر نوین برای کاهش آلاینده ها مشارکت در برطرف کردن آسیب های پیرامونی و در یک کلام نقش فعال در حوزه سلامت محوری استان در این راستا است.

وی تصریح کرد: در اینجا بیان یک نکته خیلی مهم و ضروری است؛ ما و همه مردم از فعالیت صنایع و رونق اقتصادی در استان بوشهر حمایت می‌کنیم اما در کنار حمایت تنها یک چیز از آنها می‌خواهیم؛ سلامت ما را به همان میزان که پیش از ورودشان به استان داشته ایم تضمین کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: اعتقاد دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بر این است که باید تعامل صنعت با حوزه سلامت در استان بوشهر به ویژه شهرستان های جنوبی تقویت شود.

تقویت و تجهیز بیمارستان‌های استان

کشمیری گفت: به منظور تامین عدالت در دسترسی به امکانات و خدمات در حوزه سلامت، تقویت و تجهیز بیمارستان های استان به ویژه بیمارستان امام خمینی کنگان به عنوان قطب جنوب استان، یکی از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: انتظار می رود تمام دستگاه‌ها به ویژه صنایع، تمامی سیاست‌هایشان را بر اساس نقشه راه حوزه سلامت برنامه ریزی کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در تقویت حوزه سلامت باید فرهنگ‌سازی آن نیز مدنظر قرار گیرد؛ پتانسیل موجود در جنوب استان و وجود شرکتهای نفت، گاز و پتروشیمی که هر کدام از آنها نیروی انسانی زیادی را در خود دارند، می توانند نقش به سزایی در انجام این ماموریت حوزه سلامت ایفا کنند.

کشمیری عنوان کرد: بیان این نکته حائز اهمیت است که در اغلب کشورها، صنایع و بخش خصوصی حضور چشمگیری در حوزه سلامت دارند و نقش پررنگی را ایفا می کنند؛ بنابراین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان متولی حوزه سلامت استان، انتظار دارد مابقی دستگاه ها به ویژه صنایع، نسبت به تمامی سیاست هایشان، نقش خود را بر اساس نقشه راه حوزه سلامت به خوبی ایفا کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: حفظ، تقویت و گسترش سلامت مردم استان از جمله برنامه و اولویت های اساسی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.

نیازمند ورود مردم و رسانه‌ها هستیم

وی تاکید کرد: زیباترین، موثر ترین و کارایی ترین برنامه برای پیش بردن امور در هر حوزه‌ای، مراجعه و کمک گرفتن از مردم و ایجاد تشکل های مردمی در آن حوزه است؛ در حوزه سلامت نیز نیازمند جریان‌سازی و ورود مردم هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ما باید در میان مردم و در سطوح مختلف، دست به تغییرسبک زندگی بزنیم و این تنها با حضور و مدیریت مردمی امکان پذیر است.

کشمیری اظهار داشت: حضور خیرین و سازمان‌های مردم نهاد در حوزه سلامت ضروری است، البته گفتن این نکته نیز نباید فراموش شود که رسانه ها نیز می‌توانند در این حوزه یار و مددکار حوزه سلامت استان باشند.

کد خبر 4236252

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha