به گزارش خبرنگار مهر، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر صبح یکشنبه در حاشیه برگزاری این رویداد گفت: این رویداد با هدف تقویت مهارتهای حل مسئله گروهی و تفکر خلاق توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و با همکاری مرکز رشد زیستفناوری دریایی خلیجفارس زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه و با حمایت سازمان محیطزیست استان بوشهر بهصورت یکروزه انجام پذیرفت.
غلامرضا خمیسیپور افزود: در این رویداد ۱۵ گروه ۷ نفره از دانشجویان رشتههای مختلف علوم پزشکی و فنی و مهندسی برای ارایه بهترین راهکارهای خلاقانه با یکدیگر به رقابت پرداختند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: این رویداد که برای سومین بار در سطح کشور برگزارشده است، فرصتی را فراهم میآورد تا دانشجویان ضمن تمرین مهارتهای کار در قالب گروه، تکنیکها و روشهای واکاوی مسایل و دستیابی به راهحل برای آنها را در یک فضای دوستانه و درعینحال رقابتی آموخته و با چالشهای آن آشنا شوند.
خمیسی پور اضافه کرد: در این برنامه شرکتکنندگان با انگیزه پس از مطرحشدن پرسش چالشبرانگیز رویداد، و طی مراحلی نظیر هماندیشی گروهی و تکنیک ۵W۱H، طوفان اندیشه یا بارش فکری، تجزیهوتحلیل بنیادی علل، اندیشهنگاری و اولویتبندی راهحلهای ارایه شده خود را برای ارایه راهکار نهایی آماده کردند.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خاطرنشان کرد: کمیته تحقیقات دانشجویی به سرپرستی دکتر بهرام احمدی مسئولیت اجرای این رویداد را به عهده داشت.
دبیر علمی رویداد کشوری راهکار نیز اظهار داشت: برگزاری این دست رویدادها برای ایجاد و تقویت روحیه و همچنین مهارتهای کار گروهی و حل مساله در میان دانشجویان و دانش آموختگان برای حرکت به سمت دانشگاههای نسل سوم و بالاتر که علاوه بر تربیت نیروهای اندیشمند و پژوهشگر، فارغ التحصیلان پاسخگو به نیاز جامعه و کارآفرین را نیز به جامعه عرضه می دارد ضروری است.
همامالدین جوادزاده اضافه کرد: برای برگزاری هر چه بهتر این رویداد تیمی متشکل از پنج مربی توانمند و با تجربه در طول زمان برگزاری رویداد تیمهای شرکت کننده را با مشاوره و راهنمایی های خود هدایت کردند.
وی خاطرنشان کرد: تیم چهار نفره داوران این رویداد ضمن نظارت بر فرایند کار گروهی شرکت کنندگان در پایان بر اساس راهکارهای ارایه شده توسط تیمها ارزیابی خود را برای انتخاب برترینها صورت دادند.
دبیر علمی رویداد کشوری راهکار افزود: چالش مطرح شده در این رویداد بدین شرح بود که توسعه پایدار هر جامعهای در بستر محیط زیست سالم شکل گرفته و تضمین میشود. مخاطرات بسیاری محیط زیست و به تبع آن زندگی و سلامت انسان قرن حاضر را به چالش کشیده است. برای اینکه بوشهر تبدیل به پایتخت شهرهای دوستدارِ محیط زیست ایران شود، راهکار شما چیست.
در پایان رویداد سه تیم برتر که بهترین راهکارها را از نظر خلاقیت، کاربردی بودن، قابلیت اجرا، توان تجاری سازی و اشتغالزایی، مبتنی بر دانش بودن و توجه به پتانسیلهای بومی ارایه دادند، با جوایز نقدی مورد تشویق قرار گرفتند.
همچنین از همه تیمهای علاقمند که به عملی کردن راهکارهای خود بودند دعوت بعمل آمد تا با همکاری کمیته تحقیقات و فناوری و مرکز رشد زیست فناوری دریایی خلیج فارس زیر نظر معاونت تحقیقات و فناوری در راستای تجاریسازی ایدههای خود گام بردارند.
نظر شما