به گزارش خبرنگار مهر، فرج محمد قلیزاده ظهر امروز شنبه در نشست اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز با اشاره به اینکه وظیفه کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز رصد تمامی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی کلان شهر تبریز و سیاست گذاری است، اظهار کرد: این کمیسیون ماموریت دارد تا فعالیت های فرهنگی و اجتماعی تبریز را اولویت بندی، هدف گذاری و نظارت کند.
وی افزود: شورای اسلامی کلان شهر تبریز دوره پنجم به این نتیجه رسیده که اولویت اصلی در سطح شهر فرهنگی و اجتماعی است به همین خاطر وظیفه سنگینی بر دوش این کمیسیون قرار گرفته که امیدواریم بتوانیم در حیطه وظایف عملکرد خوب و قابل قبولی داشته باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز با انتقاد از اینکه آنطور که باید و شاید به ایجاد زیرساخت های عمرانی و فرهنگی و اجتماعی تبریز ۲۰۱۸ توجهی ویژه ای نشده است، گفت: البته ایجاد زیرساخت ها در راستای تبریز ۲۰۱۸ به زمان هم نیاز داشت و نکته قابل توجه اینکه تبریز ۲۰۱۸ از دیدگاه مردم متولی اصلی و متصدی این رویداد شهرداری و شورای شهر تبریز است.
قلیزاده تاکید کرد: هیچ یک از اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز در هیچ کمیته و کمیسیون مربوط به تبریز ۲۰۱۸ نیز عضویت ندارند حتی کمیته های فرعی! این سوال را باید متولیانی پرسید که خود را متولی می دانند به طوری که متولی اصلی رویداد بین المللی تبریز ۲۰۱۸ دولت بوده و معاون اول رئیس جمهور رئیس ستاد ملی تبریز ۲۰۱۸ است.
وی بیان داشت: با این که اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز در این رویداد و در کمیته ها عضویتی ندارند ولی از دیدگاه مردم شهرداری و شورا پاسخگو هستند لذا شواهد نشان می دهد که بودجه آنچنانی از بودجه عمومی دولت به تبریز ۲۰۱۸ اختصاص نمی یابد بر خلاف ۷۶۰ میلیارد تومان بودجه ای که برای تبریز ۲۰۱۸ قول داده بودند از قرار معلوم در سال آینده تنها ۱۰ میلیارد تومان به این رویداد اختصاص می دهند.
رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تبریز گفت: با این وضع سنگینی بار تبریز ۲۰۱۸ عملاً بر دوش شهرداری و شورای اسلامی شهر تبریز می افتد و به نظر بنده مدیریت شهری لازم است تا در این زمینه از مردم کمک بخواهد در حالی که اگر مردم تبریز را خانه خود ندانند و گردشگران را به عنوان میهمان قبول نکنند در تبریز ۲۰۱۸ انطور باید و شاید حرفی برای گفتن نخواهیم داشت.
قلیزاده با تاکید بر اینکه در جریان توریسم سلامت بدون اینکه زیرساختی آماده شود متاسفانه شاهد تجربه تلخ و عملکرد ناموفقی بودیم، گفت: به دلیل مدیریت ضعیف و نبود زیرساخت های لازم اکنون می بینیم که توریسم سلامت به تبریز سفر نمی کند.
وی بیان داشت: هر گردشگری که به کلان شهر تبریز سفر می کند به نوعی یک شغل ایجاد می کند و حتی بین میزبان و گردشگر اگر تعامل فرهنگی صورت گیرد ملت ها به همدیگر نزدک تر می شوند و هرگاه تعامل فرهنگی صورت گیرد خشونت در آن جامعه کاهش می یابد.
نظر شما