۱۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۶:۴۲

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور:

پروژه‌های تاریخ شفاهی به احیای فرهنگ بومی و محلی همدان کمک می‌کند

پروژه‌های تاریخ شفاهی به احیای فرهنگ بومی و محلی همدان کمک می‌کند

همدان - مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور گفت: انجام پروژه‌های تاریخ شفاهی از راه‌های حفظ و احیای فرهنگ بومی و محلی همدان است.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا تکلو ظهر یکشنبه در مراسم رونمایی از کتاب «فرهنگ عامیانه مردم همدان به روایت میرزاعلی اکبر» که در مجتمع فرهنگی و هنری عین القضات همدانی برگزار شد با اشاره به ارتقاء همه جانبه فعالیت مرکز اسناد همدان در حوزه های تخصصی از جمله تاریخ شفاهی در سال های اخیر افزود: تمام تلاش مجموعه کارکنان مرکز اسناد همدان نگهداری از تاریخ مکتوب و میراث معنوی این منطقه است که انجام پروژه های تاریخ شفاهی یکی از راه های حفظ و احیای فرهنگ بومی و محلی همدان است.

وی با اشاره به اهمیت کتاب فرهنگ عامیانه همدان در حفظ و زنده نگه داشتن تاریخ شفاهی مردم این دیار افزود: زنده یاد علی اکبر محمودی وثاق سال ها برای زنده نگه داشتن آداب، رسوم و فرهنگ مردم همدان تلاش کرد و تمام تجربیات وی در مصاحبه های انجام شده، جمع آوری شده است و این کتاب بخشی از آن خاطرات و سرمایه تاریخی است.

مدیر اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور عنوان کرد:‌ مدیریت اسناد و کتابخانه ملی منطقه غرب کشور توجه ویژه ای در ثبت و ضبط تاریخ شفاهی دارد و در سال های اخیر ۱۸۰ مصاحبه با افراد شاخص در عرصه فرهنگ و هنر انجام شده است.

تکلو با بیان اینکه سه مجموعه از مصاحبه های فوق منتشر شده است که امروز «فرهنگ عامیانه مردم همدان» رونمایی شد، اضافه کرد: کتاب «در پرتگاه حادثه» مصاحبه های دکتر علی اکبر اعتماد بنیانگذار انرژی هسته ای ایران و «گردش تصویر» زندگینامه مسعود جعفر جوزانی کارگردان نام آشنای سینما و تلویزیون نیز منتشر شده و به زودی رونمایی خواهد شد.

کد خبر 4243232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha