به گزارش خبرنگار مهر، نصب سه فروند از آنها در جزیره هنگام و روستاهای ساحلی کندآلو و شیب دراز قشم به پایان رسیده و ظهر جمعه با حضور وزیر راه و شهرسازی و مقامات ارشد سازمان بنادر و دریانوردی به صورت رسمی آغاز شد.
همچنین بندرگاه چند منظوره سوزای قشم به طول 640 متر، مساحت 11.3 هکتار با اعتباری بالغ بر 210 میلیارد ریال با حضور وزیر راه وشهرسازی، مقامات ارشد سازمانی و مسئولان استانی و محلی به بهره برداری رسید.
نصب سه فروند اسکله شناور دیگر در روستاهای واقع شده در میان جنگل حرا شامل بندر تاریخی لافت، گورزین و سهیلی جزیره قشم تا پایان سال جاری، به اتمام خواهد رسید.
هفتمین اسکله شناور هم با هدف خدمت رسانی مناسب به گردشگران جزیره عجایب هفتگانه خلیج فارس اوایل سال 97 در جنگل حرای روستای ساحلی طبل نصب خواهد شد.
هشتمین اسکله شناور گردشگری در بندرگاه خور بین المللی آذینی شهرستان سیریک (واقع در سواحل مکران) تا پایان فصل بهار سال آینده نصب خواهد شد.
برای ساخت و نصب این هشت اسکله گردشگری بالغ بر 52 میلیارد ریال از محل منابع داخلی سازمان بنادر و دریانوردی هزینه شده است.
طول هر کدام از این اسکله های شناور، 20 متر و عرض آن 5 متر، ارتفاع آنها 150 سانتیمتر با آبخور 30سانتیمتر و ارتفاع آزاد 120 سانتیمتری است که قادر به پهلوگیری همزمان سه شناور تفریحی و مسافری هستند.
طول پل دسترسی(رمپ) این اسکله ها 20 متر با عرض 160 سانتیمتر و ارتفاع 130 سانتیمتر است.
بدنه این اسکله های شناور با تکیه بر دانش متخصصان بومی و توانمندی مهندسان ایرانی از جنس فولاد دریایی درجه A تحت کلاس یک موسسه رده بندی معتبر ایرانی ساخته شده است.
طول و عرض فندانسیون این سازه های دریایی سه متر و ارتفاع آن از سطح مد آب هم 150 سانتیمتر است.
نظر شما