به گزارش خبرنگار مهر، احسان مکتبی، عصر پنجشنبه، در مراسم بزرگداشت «موسی جرجانی» اظهار کرد: این بزرگداشت یک مراسم تزئینی و برای دلخوشی نیست بلکه ضرورتی تاریخی، اجتماعی و فرهنگی دارد که ما ملزم به برگزاری آن هستیم.
وی افزود: از رهگذر این مراسم، شهروندان عادی جامعه با انسان هایی که وقت خود را برای فرهنگ اجتماع گذاشته، آشنا می شوند.
مکتبی اضافه کرد: اتفاقاتی در دو دهه گذشته تحت عنوان جهانی شدن رخ داد که البته در ۵۰ سال پیش هم با نام غرب زدگی در میان اندیشمندان ایرانی، شناخته شده بود.
وی افزود: با گسترش جهانی و صنعتی شدن کشورها اتفاقات مهمی در حوزه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی رخ داد و شهروندان هر جامعه با خرده فرهنگ های مختلف اگر به این شرایط دقت نکنند یقین داشته باشند که در چهار دهه آینده چیزی از آن خرده فرهنگ ها باقی نخواهد ماند.
مکتبی تصریح کرد: با ظهور رسانه ها، ماهواره ها، اندروید و فضای مجازی تمام دنیا به سمت یک فرهنگ در حال حرکت هستند زیرا آن قدرت زیادی دارد و تمام لایه های پنهان خصوصی شهروندان را درمی نوردد.
وی تأکید کرد: یکی از اساسی ترین کارها این است که قدردان کسانی باشیم که به فرهنگ عامه و خرده فرهنگ ها که ریشه قوی ای دارند، توجه کرده اند و یکی از سرشاخه های آن در دوره حاضر «موسی جرجانی» است که سال های متمادی برای شناساندن فرهنگ قوم خود گام برداشته است.
مکتبی با بیان این که این افراد قبل از این که دیگران را ارتقاء دهند خود ارتقاء یافته هستند، گفت: آنان مانند درختان مثمری هستند که باید قدر آن ها را در دوره قدرت امپراتوری رسانه های غربی دانست.
نظر شما