به گزارش خبرگزاری مهر به نقل صدا و سیما، رمضانعلی صادق زاده گفت: مرکز توسعه تجارت الکترونیکی بر اساس قانون تجارت مصوب مجلس شکل گرفته و در حوزه کسب و کارهای مطمئن در فضای مجازی ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه بر اساس اساسنامهای که به ثبت رسیده است باید سیاست های لازم در حوزه کسب و کارهای اینترنتی در این مرکز اتخاذ شود، ادامه داد: بر اساس قانون رفع موانع تولید، یک هیأت مقررات زدایی در وزارت اقتصاد شکل گرفته است که تعداد فرآیند صدور مجوزها را کاهش دهد که در حال حاضر نماد الکترونیکی به عنوان یکی از مجوزهای حوزه کسب و کار اینترنتی به رسمیت شناخته شده است.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی تصریح کرد: چنانچه افراد حقیقی و حقوقی بخواهند در حوزه کسب و کار در فضای مجازی فعالیت داشته باشند تقاضای خود را به این مرکز ارسال می کنند تا پس از بررسی درباره اعطای نماد الکترونیکی تصمیم گیری شود.
صادق زاده افزود: همه متقاضیان کار در فضای مجازی برای دریافت نماد اعتماد الکترونیکی باید سامانه داشته باشند که پس از احراز هویت و تأیید نهایی، نماد اعتماد الکترونیک به آنها اعطا می شود.
وی گفت: این نماد در سمت راست سامانه های خرید و فروش کالا در فضای مجازی قرار می گیرد که دو ویژگی دارد، اول اینکه مردم با اعتماد بیشتری خرید می کنند و در مرحله بعدی فروشنده تحت نظارت قرار دارد و چنانچه اختلافی بین خریدار و فروشنده ایجاد شود در این محل رسیدگی خواهد شد.
رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی افزود: نماد اعتماد الکترونیک به رونق کسب و کارهای مطمئن در فضای مجازی کمک می کند و افراد بدون صرف هزینه های یک مغازه یا شرکت می توانند در محل کار یا خانه خود این سامانه ها را با کمترین هزینه اداره کنند.
صادق زاده گفت: در حال حاضر حدود ۳۳ هزار و ۹۰۰ نماد اعتماد الکترونیک صادر و در اختیار متقاضیان قرار گرفته است، این نماد به مدت یک سال اعتبار دارد و ما در طول یک سال تمامی فعالیت های این سامانه ها را بررسی و تحت نظارت داریم.
وی تأکید کرد: سامانه هایی که موفق به دریافت نماد اعتماد الکترونیک می شوند شناسنامه دار هستند و چنانچه سامانه ای معتبر نباشد و اختلافی بین خریدار و فروشنده ایجاد شود رسیدگی های آن زمان بر خواهد بود .
نظر شما