امین مرادمند در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: شوراهای صنفی وارد هشتمین دوره از فعالیت خود می شوند و در ارزیابی دوره هفتم آنها در سطح دانشگاه های تهران یک نکته جالب توجه است که استعفا در سطح دبیران این شوراها نسبت به گذشته بیشتر بوده است.
وی اضافه کرد: هر کدام از شوراهای صنفی دانشگاه های تهران و صنعتی امیرکبیر در دوره هفتم خود حضور 2 دبیر را در تشکیلاتشان تجربه کردند که در هر دو دانشگاه اولین افرادی که دبیر شورا بودند با استعفا از دبیری این مسئولیت را به فرد دومی واگذار کردند.
این فعال صنفی با یادآوری خبر استعفای دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علم و صنعت پس از استعفای دبیر آن شورا توسط نایب دبیرش اداره می شود و طی جلساتی که شورای صنفی این دانشگاه پس از استعفای دبیر تشکیل داده هیچ کاندیدایی برای دبیری اعلام آمادگی نکرده است.
نایب دبیر اتحادیه شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه های تهران از استعفای دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه الزهرا خبر داد و گفت: شورای صنفی دانشگاه الزهرا نیز در حال تعیین دبیر جدید خود است.
وی اظهار داشت: شورای صنفی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی نیز در جریان اعتراضات دانشجویی گسترده این دانشگاه که منجر به دخالت وزیر آموزش و پرورش شد به تدریج نقش آفرینی تشکیلاتی خود در زمینه امور صنفی را از دست داد و آخرین خبرها حاکی از آن است که فعالان صنفی این دانشگاه چندان رغبتی برای فعالیت شورای صنفی ندارند.
بر طبق اظهارات مرادمند با وجود آنکه سال دوم فعالیت اتحادیه شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه های تهران به پایان رسیده است اما به دلیل نزدیکی امتحانات پایان ترم دانشگاه ها انتخابات این اتحادیه بعد از امتحانات انجام خواهد شد و سومین دوره فعالیت اتحادیه شوراهای صنفی دانشجویان دانشگاه های تهران آغاز می شود.
نظر شما