پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ فروردین ۱۳۹۷، ۱۰:۰۶

عصر امروز در حوزه هنری؛

چهره سال ۹۶ هنر انقلاب اسلامی معرفی می‌شود

چهره سال ۹۶ هنر انقلاب اسلامی معرفی می‌شود

چهارمین هفته هنر انقلاب اسلامی با معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۹۶ فردا-یکشنبه ۲۶ فروردین- به کار خود پایان می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در آیین اختتامیه هفته هنر انقلاب اسلامی علاوه‌بر معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در سال ۹۶، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به سخنرانی می پردازد.

سخنرانی محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری، اجرای چند قطعه موسیقی توسط محمد اصفهانی خواننده مطرح کشورمان، پخش وله ها و کلیپ هایی از این رویداد، از دیگر بخش های این مراسم است.  

اجرای اختتامیه این رویداد فرهنگی و هنری را رسالت بوذری برعهده دارد. وی اجرای «سوره هنر» ویژه برنامه تلویزیونی هفته هنر انقلاب اسلامی را که از شبکه سه سیما به پخش می رسد، نیز برعهده داشته است.  

اختتامیه چهارمین هفته هنر انقلاب اسلامی با حضور نامزدهای چهره هنر انقلاب در سال ۹۶ و برخی دیگر از مسئولان و چهره های فرهنگی، هنری و ادبی کشور از ساعت ۱۷:۳۰ روز یکشنبه ۲۶ فروردین ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار می شود.

کد خبر 4271008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha