۲۷ فروردین ۱۳۹۷، ۱۱:۵۲

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد:

مانع تراشی در مسیر توسعه استان پذیرفتنی نیست

مانع تراشی در مسیر توسعه استان پذیرفتنی نیست

یاسوج- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مانع تراشی در مسیر توسعه استان پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد احمدی پیش از ظهر دوشنبه در نشست شورای اداری استان افزود: همچنین با مدیرانی که چنین رفتاری داشته و بخواهند در مسیر رشد استان سنگ اندازی کنند، برخورد خواهد شد.

احمدی با اشاره به اتفاقات و رخدادهای سال ۹۶، ابراز داشت: بخشی از رخدادهای سال گذشته در حوزه اقتصادی و اجتماعی کشور بود که به انباشت مطالبات مردمی در یک دهه گذشته برمی گردد و در ریشه آن همه دولت های قبلی سهیم بودند.

استاندار با بیان اینکه در هر موردی که تدبیر، عقلانیت، صبر و نگاه کارشناسی و عاقلانه را کنار گذاشتیم دستاوردها مفید نبوده است، بیان داشت: در همین راستا مطالبات به حقی در جامعه به وجود آمده که باید با راهکاری صحیح نسبت به پاسخگویی به این مطالبات اقدام شود.

احمدی با اشاره به اینکه مدیران باید با مسئولیت پذیری و دغدغه مندی نسبت به رفع مشکلات جامعه اقدام کنند، اظهار کرد: مدیری که به فکر حفظ جایگاه باشد و فعالیت های روزمرگی داشته باشد، موضوعاتی مانند نگاه مسئولانه و برنامه ریزی برای جلوگیری از مشکلات پیش رو را درک نمی کند.

وی با تاکید بر اینکه آینده نگری و توجه به مشکلات پیش رو از بروز مشکل و اعتراضات جلوگیری می کند، اظهار کرد: دولت وظیفه پرداختن و رسیدگی به حقوق مردم را دارد و اگر کم و زیادی در این موضوع باشد و یا تغییراتی در حکمی انجام شود، این وظیفه مدیر متولی است که نسبت به شفاف سازی اذهان جامعه هدف اقدام کنند و با توجه به فهم و درک بالای مردم ما می توان از بروز مشکلات زیادی جلوگیری کرد.

استاندار نگاه جزیره ای به مسائل توسط دستگاه ها را یک آسیب دانست و گفت: مدیران سطوح مختلف به جای بخشی نگری و سطحی نگری، تعامل گروهی و هدفمند را در اولویت قرار دهند.

وی افزود: استان با نگاه جزیره ای به مرزهای توسعه نزدیک نمی شود.

احمدی گفت: ما یک سیستم هستیم و باید راهبری در حوزه مغزافزار توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی، نظارت توسط وزارت کشور و تحقق اجرای برنامه ها نیز توسط دستگاه ها عملیاتی شود.

وی بر شفاف سازی فعالیت ها توسط دستگاه ها تاکید کرد و بیان داشت: مدیران نسبت به تنویر افکار عمومی نسبت به پروژه ها، طرح ها و برنامه ها اقدام کنند و با بیان ضرورت های موارد فعالیت ها تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.

احمدی با اشاره به بخش دیگری از مطالبات مردمی، اظهار کرد: بخشی از مطالبات مردم در حوزه اقتصادی است و مدیران باید تلاش کنند که بهره وری در بخشهای مختلف افزایش پیدا کند.

وی افزود: نگاه کارمندان به رفتارهای مدیران محسوس است و اگر مدیری قانونمند باشد، در مجموعه نیز این مهم اجرایی می شود.

استاندار بر داشتن دیسیپلین در ادارت تاکید کرد و اظهار داشت: در شش ماهه گذشته فضای کاری در استان بهبود یافته و نباید در مسیر سرمایه گذاری، رشد و توسعه استان مانعی توسط مدیری ایجاد شود.

وی افزود: مردم می دانند که چه کسی دلسوز است و چه کسی شعار می دهد.

احمدی با انتقاد از برخی نگاه های قومی در دستگاه ها، تصریح کرد: باید دغدغه توسعه استان را داشته باشیم و برای رفع مشکلات فراروی استان گام برداریم.

وی افزود: همچنین بهبود مستمر فضای کسب و کار در استان ضروری است.

استاندار بر ارائه یک پکیج کارآمد برای نشاط بخشی به جامعه تاکید کرد و گفت: باید پویایی امید آفرین داشته باشیم و تکریم صحیح ارباب رجوع بخشی از این پکیج امید آفرینی محسوب می شود که تحقق آن در گرو حرکت و نگاه عدالت محورانه و یکسان به تمام مناطق استان است.

احمدی موضوع اشتغال را از اولویت های مهم دولت در سال جاری دانست و بیان داشت: دستگاه ها باید برای تحقق اشتغال فراگیر و پایدار گام برداشته و برنامه ریزی توسعه شغلی در بخش های مختلف انجام شود.

احمدی با اشاره به اهمیت رونق تولید و حمایت از واحدهای تولیدی در استان، خاطرنشان کرد: ‌در شش ماهه دوم سال ۹۶ میزان تسهیلات ارائه شده به واحد های تولیدی استان از ۸۰ میلیارد تومان نیمه اول به ۲۴۰ میلیارد تومان رسید.

استاندار بازسازی و نوسازی بافت های فرسوده را از دیگر هدفگذاری ها دانست و گفت: بافت های آسیب زایی در استان وجود دارد که در صورت بروز حوادث، خطرات و خسارات زیادی را به بار خواهند آورد.

وی افزود: همچنین نوسازی ناوگان حمل و نقل از دیگر اهداف دولت در کشور است که به تبع آن با تحقق این موضوع در استان شاهد کاهش مشکلات ترافیکی و حوادث خواهیم بود.

استاندار چهارمین اولویت دولت را بخش آب و محیط زیست دانست و بر فعالیت بهتر دستگاه های استانی برای جلوگیری از بروز مشکلات در این بخش تاکید کرد.

وی با تاکید بر لزوم تحقق شعار سال گفت: در این راستا فرمانداران نظارت کامل را داشته باشند که خرید کالای داخلی در اولویت قرار گیرد و در خرید محصولات داخلی نیز خرید محصولات داخل استان در اولویت باشد و کالا و تولید داخلی باید حمایت شود.

احمدی بر لزوم دغدغه مندی مدیران تاکید کرد و گفت: ۲۰۰ واحد تولیدی غیر فعال و نیمه فعال در استان وجود دارد که این موضوع عزم مدیران برای تحقق توسعه را طلب می کند.

احمدی با اشاره به لزوم توسعه متوازن استان، اظهار کرد: زمانی مردم خوشحالند که همه از موقعیت ها بهره مند شوند و باید در راستای سیاست اعتدال دولت گام برداریم و نباید مدیری به خاطر نگاه شخصی منطقه ای را از خدمات محروم کند.

وی افزود: ما مدیران به عنوان نماینده دولتیم و دولت وظیفه پدری و بزرگی دارد و باید نگاهش فراتر از اینچنین مسائلی باشد.

احمدی از تدوین برنامه پنج ساله توسعه استان خبر داد و گفت: دستگاه ها در چارچوب هدفگذاری های این برنامه گام برداند.

استاندار با تاکید بر لزوم نقد منصفانه، صحیح و در چارچوب اخلاق اسلامی توسط رسانه ها، تصریح کرد: تعامل دستگاه ها با رسانه ها ضروری است و رسانه ها باید در جلسات حضور داشته باشند.

وی افزود: نقش بیان دستاوردها و خدمات توسط رسانه ها در امید بخشی در بین مردم محسوس است.

کد خبر 4272232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha