پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳۰ فروردین ۱۳۹۷، ۱۸:۵۷

یک مقام مسئول اعلام کرد:

کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با قیمت گذشته عرضه می شود

کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان با قیمت گذشته عرضه می شود

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: قیمت کالاهای اساسی به ویژه گوشت قرمز وارداتی باوجود تک نرخی شدن ارز، افزایش نخواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، حمید ورناصری با اشاره به اینکه تاکنون گوشت قرمز با ارز مبادله ای ۳۸۰۰ تومان وارد می‌شد، افزود: باوجود افزایش نرخ ارز و تعیین قیمت ۴۲۰۰ تومان گوشت وارداتی مخلوط گوشت و گوساله با همان قیمت هر کیلو ۳۳ هزار تومان عرضه می شود و تغییر قیمت نخواهد داشت.

وی گفت: توزیع گوشت قرمز با قیمت مصوب تنظیم بازار همچنان ادامه دارد و در ایام ماه مبارک رمضان نیز با قیمت گذشته انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام افزود: ذخایر گوشت مرغ و قرمز به اندازه کافی است و با توجه به میزان تولید مناسب گوشت مرغ نیازی به عرضه ذخایر نیست.

ورناصری درباره شرایط تخم مرغ در بازار گفت: تولید تخم مرغ در مرغداری های کشور به اندازه کافی است و در حال حاضر واردات تخم مرغ متوقف شده است و هیچ گونه نگرانی در خصوص افزایش قیمت ها نداریم.

وی تاکید کرد: هم اکنون بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان کنترل شده و تولید تخم مرغ به شرایط مناسب بازگشته است اما چنانچه احساس شود کمبودی وجود دارد تقاضا از طریق واردات تامین خواهد شد.

مدیر عامل شرکت پشتیبانی امور دام گفت: تخم مرغ با ارز حدود ۵ هزار تومان وارد می شد که با تک نرخی شدن ارز قیمت تخم مرغ وارداتی کاهش خواهد یافت.

ورناصری در خصوص قیمت نهاده های تولید در بخش دام و طیور افزود: هیچگونه افزایش قیمتی در نهاده های وارداتی کنجاله ، سویا و ذرت نداریم و این شرایط در هر دو بخش دولتی و خصوصی یکسان است و بخش خصوصی مکلف است با قیمت گذشته نهاده ها را در اختیار مرغداران و دامداران قرار دهد.

وی تاکید کرد: پرداخت تفاوت ارز مبادله ای ۳۸۰۰ تومان با ارز ثابت ۴۲۰۰ تومان به بخش خصوصی در صورت ارائه اسناد ثبت سفارش به بانک عامل و بانک مرکزی انجام می شود.

کد خبر 4275707

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha