پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۹ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم:

تئاتر دانشگاهی باید آینه ارزشهای اخلاقی باشد

تئاتر دانشگاهی باید آینه ارزشهای اخلاقی باشد

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم گفت:تئاتر دانشگاهی باید آیینه تمام نمای غرور ملی و ارزش‌های اخلاقی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ آیین اختتامیه بخش مناطق (خلیج فارس) بیست و یکمین جشنواره تئاتر دانشگاهی ایران در دانشگاه خلیج فارس بوشهر برگزار شد.

محمدهادی عسکری، با تبریک اعیاد شعبانیه گفت: تئاتر دانشگاهی از سال ۱۳۷۶ توسط تیم های دانشجویی آغاز شده است و این نهال نوپا به همت دانشگاهیان اکنون به درختی تناور تبدیل شده است.

وی از جشنواره تئاتر دانشگاهی به عنوان یکی از رویش های انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: این جشنواره در سال ۱۳۷۶ به عنوان یک نهال بوسیله دانشجویان کاشته شد و امروز به درخت تناور پر ثمری تبدیل گشته است و برکات و ثمرات آن در کشور به روشنی مشاهده می شود.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم ادامه داد: امروزه جشنواره تئاتر دانشجویی یک رویداد مهم و کم نظیر در عرصه ملی و بین الملل است که هنرمندان جوان و متعهد بی شماری به فضای حرفه ای سیتما و تئاتر معرفی کرده است. بنابر این باید با یک نگاه آسیب شناسانه به بررسی راه پر افتخار گذشته پرداخته و افق پیش رو را ترسیم کنیم.

عسکری گفت: تئاتر دانشگاهی باید فاخر و گفتمان ساز باشد و متناسب با ماهیت و ذات دانشگاه، مروج عقلانیت و خردورزی باشد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی ادامه داد: تئاتر دانشگاهی باید در خدمت اعتلای فرهنگی جامعه باشد و برای مخاطبانش آراستگی و فرهیختگی به ارمغان آورد چراکه تئاتر دانشگاهی می تواند به بازآفرینی و ارائه روزآمد مواریث اسلامی و ایرانی بپردازد و در گسترش اخلاق در جامعه نقش آفرین باشد.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی با اشاره به ضرورت ایجاد امید در جامعه گفت: تئاتر دانشگاهی باید آیینه تمام نمای غرور ملی و ارزش‌های اخلاقی باشد.

وی ادامه داد: از این رو تئاتر دانشگاهی باید به سراغ کلان روایت های اثرگذار برای تزریق روحیه امید و تقویت هویت ملی برود و در پی طراحی آرمان شهر اخلاقی باشد.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری افزود: تئاتر دانشگاهی باید برخی الفاظ، حرکات و رفتارهایی که غنای لازم را ندارد و با فرهنگ ایرانی و باورهای ملی و مذهبی در تعارض هستند را از ساحت خود دور کند.

وی با اشاره به برنامه های اداره کل فرهنگی و اجتماعی گفت: به دنبال آن هستیم تا برای کارآمد و کارآفرین شدن این جشنواره، با استفاده از نظر استادان تئاتر و دانشجویان هنرمند، در ساختار جشنواره بازنگری کنیم تا تئاتر مناطق در جشنواره تقویت شود.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ضمن اظهار امیدواری برای ارسال فراخوان جشنواره تا قبل از پایان جشنواره بیست و یکم، از تلاش این مجموعه برای محقق ساختن اعزام گروه های برجسته تئاتر دانشگاه به فستیوال های خارجی و یا زمینه سازی برای حضور گروه های خارجی در کشور خبر داد.

کد خبر 4284109

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha