به گزارش خبرنگار مهر، آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری در خطبههای امروز نماز جمعه بوشهر اظهار داشت: در ایام ماه شعبان شاهد برگزاری برنامههای بسیار خوبی در استان بودیم که باید از تلاشهای آیتالله حسینی بوشهری و گروههای مختلف مذهبی، فرهنگی و دینی تقدیر کنیم.
وی اشتغال را یکی از مطالبات مهم جوانان استان بوشهر عنوان کرد و ادامه داد: استان بوشهر میزبان صنایع عظیم نفت و گاز و پتروشیمی است و باید در اشتغال در این صنایع نگاه ویژهای به جوانان استان بوشهر صورت گیرد.
امام جمعه بوشهر خواستار رعایت قانون و مراعات حق جوانان استان شد و تصریح کرد: دولت یک مصوبه در مورد استخدام ۵۰ درصد نیروی بومی استان بوشهر در صنایع پارس جنوبی دارد که این مصوبه باید اجرا شود.
وی با تاکید بر مراعات قانون و حق مردم استان بوشهر توسط مسئولان وزارت نفت در استخدام نیرو تصریح کرد: همه دستگاهها و شرکتهای مستقر در استان باید نگاه ویژهای به اشتغال بومیها داشته باشند.
آیتالله صفایی بوشهری ادامه داد: بیماران خاص و صعبالعلاج علاوه بر درد بیماری خود با مشکلات مالی برای تامین هزینههای درمان روبرو هستند که باید مردم خیر و نیکوکار در کمک به این افراد مشارکت کنند.
وی در ادامه به تلاشهای آمریکاییها برای تهاجم بسیار گسترده و شدید اقتصادی بر علیه کشورمان اشاره کرد و افزود: آمریکا در این مسیر تلاش دارد تا کشورهای منطقه را نیز با خود همراه کند و در واقع میخواهد جنگ اسلام علیه اسلام راه بیاندازد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه آمریکا در هر منطقهای که حضور یافته باعث ناامنی، جنایت و خیانت شده است، اضافه کرد: کشورهای اروپایی و آمریکایی یک هدف را دنبال میکنند.
وی تاکید کرد: کشورهای اروپایی در یک برنامه ریزی دقیق پنهان موضوع خارج شدن آمریکا از برجام را مطرح میکنند و از آن سو در زمینه انعقاد معاهده برای مهار برنامه موشکی و دفاعی ایران و حضور در منطقه برنامهریزی میکنند.
آیتالله صفایی بوشهری با بیان اینکه کشورهای اروپایی و آمریکایی تاکنون به هیچ عهد خود وفادار نبودهاند، افزود: اعتماد به آمریکا و کشورهای اروپایی سفاهت سیاسی و عدم عقلانیت سیاسی است.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه ایران در برجام فراتر از تعهدات خود عمل کرد خاطرنشان کرد: تنها راه نجات از بحران اقتصادی و شکست دشمنان، اعتماد به اقتدار خداوند، اسلام و پیروی از منویات و فرامین رهبر معظم انقلاب است.
نظر شما