به گزارش خبرنگار مهر، جمشید گراوند در نشست بررسی مسائل حاشیهنشینی کرمانشاه، از استقرار ۳۰ درصد جمعیت کشور در مناطق حاشیه ای خبر داد و گفت: این میزان معادل ۱۹ میلیون نفر است که در بافت نابسامان شهری زندگی می کنند.
مشاور سازمان امور اجتماعی وزارت کشور از شناسایی بیش از یک هزار و ۷۰ محله با بافت ناکارآمد در کشور خبر داد و گفت: برای ۴۲۵ محله آن برنامه ریزی صورت گرفته و برنامه هایی نیز تهیه و تنظیم شده است.
وی از ایجاد دفاتر تسهیل گری در این محلات خبر داد و آن را یکی از برنامه های ذکر شده که توسط وزارت کشور تهیه شده است، عنوان کرد.
گراوند تصریح کرد: در فاز اول ۱۰۰ دفتر در ۱۰ استان کشور به صورت پایلوت راه اندازی می شود.
مشاور سازمان امور اجتماعی وزارت کشور افزود: اولویت راه اندازی دفاتر مذکور در استان های با آمار نسبتا بالای حاشیه نشینان و جمعیت محروم است.
وی ارتقا کیفیت زندگی مردم، استفاده از ظرفیتهای محلی، توسعه سرمایههای اجتماعی و انسانی و مدیریت کاهش آسیبهای اجتماعی را از اهداف راه اندازی دفاتر تسهیلگری عنوان کرد.
مشاور سازمان امور اجتماعی وزارت کشور تصریح کرد: این دفاتر واسطه بین مردم و دستگاه ها مداخله گر در محلات خواهند بود.
وی افزود: این دفاتر در استان کرمانشاه نیز راه اندازی می شود، چرا که از نظر میزان جمعیت ساکن در بافت ناکارآمد جایگاه دوم کشور را داشته و از نظر وسعت نیز جایگاه سوم کشور را دارد.
گراوند با بیان اینکه استان کرمانشاه به نوعی مرکز حوزه فرهنگی زاگرس است، گفت: متاسفانه آنطور که باید علی رغم این جایگاه، استان کرمانشاه آنطور که باید از توسعه اجتماعی و زیرساخت های شهری بهره مند نیست.
نظر شما