۴ خرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۱۴

امام جمعه دزفول:

چهارم خرداد ثمره مقاومت و نفوذ ایمان در مردم دزفول است 

چهارم خرداد ثمره مقاومت و نفوذ ایمان در مردم دزفول است 

دزفول - امام جمعه دزفول گفت: چهارم خرداد، نتیجه مقاومت مردم دزفول و رسوخ و نفوذ ایمان انقلابی تا روح و جان این مردم است.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد علی قاضی دزفولی پیش از ظهر امروز جمعه در مراسم گرامیداشت چهارم خرداد، روز مقاومت و پایداری مردم دزفول در حسینیه ثارالله این شهرستان اظهار کرد: سوم خرداد، سالروز آزادسازی خرمشهر و چهارم خرداد سالروز مقاومت و پایداری مردم دزفول در دفاع مقدس با ایستادگی و مقاومت رقم خورد.

وی با بیان اینکه چهارم خرداد یادآور استقامت و پایداری مردمان دزفول است، افزود: مردم این شهر پای آرمان های انقلابی خود ایستادند و مقاومت کردند تا امروز برای همه ملت های آزاده جهان به الگو و سرمشق تبدیل شوند.

امام جمعه دزفول تصریح کرد: دشمنان اسلام و انقلاب با این انقلاب به لرزه افتادند چرا که تاریخ چنین همدلی، یگانگی و وحدت را از یک ملت در مقابل دشمن متجاوز کمتر دیده است.

حجت الاسلام قاضی دزفولی با بیان اینکه مردم دزفول از پیر و جوان و زن و مرد در شهر ماندند تا پشتوانه بزرگی برای رزمندگان شوند، گفت: آنها آتش و موشک های دشمن را بر روی خانه های خود به جان خریدند و با خون پاک خود اجازه ندادند دشمن به توفیق برسد و به تهدیدهای موشکی رادیو عراق که به الف دزفول مشهور بود پوزخند زدند.

وی با تاکید بر اینکه مقاومت مردم دزفول نتیجه رسوخ و نفوذ ایمان انقلابی تا روح و جان این مردم است، عنوان کرد: بهای این استقامت دو هزار و ۶۰۰ شهید و چند هزار جانباز و آزاده و ایثارگراست.

امام جمعه دزفول با اشاره به مجاهدت های آیت الله قاضی امام جمعه دزفول در ایام دفاع مقدس اضافه کرد: وی در طول هشت سال جنگ شهر را ترک نکرد و هر جمعه با صلابت و اقتدار نماز جمعه را به همراه رزمندگان و مردم اقامه می کرد و همواره در کنار مردم و رزمندگان بود و نماد مقاومت مردم دزفول به حساب می آمد.

حجت الاسلام قاضی دزفولی در ادامه بیان کرد: مردم دزفول در شهرها و روستاها، جانانه در مقابل دشمن ایستادند و دزفول را به عنوان «بلدالصواریخ» و اسطوره مقاومت و پایداری به جهانیان معرفی کردند.

وی گفت: زنان دزفولی علاوه بر فرستادن همسران و فرزندان خود به جبهه های جنگ در پشت جبهه به پشتیبانی از رزمندگان پرداختند به گونه ای که روزانه دو کامیون کلوچه محلی به جبهه جنگ ارسال می کردند. دزفول با همین پشتوانه ها توانست به تنهایی یک لشگر مقتدر را تاسیس کند.

امام جمعه دزفول افزود: امروزه دزفول باگذشت سالها از جنگ دفاع مقدس بیش از پیش به شهدا، جانبازان، ایثارگران، آزادگان، تاریخ، تمدن و شناسنامه خود یعنی چهارم خرداد افتخار می کند.

وی درپایان گفت: کشورمان ایران نیز باگذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی و با وجود دشمنان بی شمار همچنان مقتدرانه و سربلندتر از همیشه به راه خود ادامه می دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، شهرستان دزفول در طول هشت سال جنگ تحمیلی مورد اصابت ۱۷۶ موشک دوربرد،دو هزار و ۵۰۰ گلوله توپ و ۳۳۱ راکت هواپیما قرار گرفت.

به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس، چهارم خرداد به عنوان روز مقاومت و پایداری، روز دزفول در تقویم جمهوری اسلامی ثبت شد.

مردم دزفول علاوه بر پشتیبانی از رزمندگان اسلام با اعزام فرزندان خود به جبهه های نبرد نقش مهمی در پیروزی رزمندگان اسلام داشتند. مردم دزفول دو  هزار و ۶۰۰ شهید و افزون بر چهار هزار جانباز تقدیم کرده اند که از این تعداد ۸۰۰ نفر جانباز موشکی،۷۰۰ نفر جانباز اعصاب و روان،۳۵۰ نفر جانباز شیمیایی،۲۰ نفر قطع نخاع و ۱۵۰ نفر جانباز قطع عضو هستند.
 

کد خبر 4305741

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha