به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر پنج شنبه و با حضور رضا اردکانیان، وزیر نیرو عملیات اجرایی مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب پردیس به ظرفیت ۲۴ هزار متر مکعب تصفیه فاضلاب در شبانه روز آغاز شد.
در این مراسم که محمدحسین مقیمی استاندار تهران نیز حضور داشت مرکز پایش آزمایشگاه کنترل کیفیت و بهداشت آب و فاضلاب طرح «جوادالائمه» نیز به بهره برداری رسید.
۲ درخواست فرماندار پردیس از وزیر نیرو
فرماندار پردیس در این مراسم طی سخنانی گفت: پروژه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب پردیس جنبه حیاتی و ارزش فوق العاده ای دارد.
مرتضی حیدری افزود: مسکن مهر پردیس در حوزه زیر بنایی با مشکلات فراوانی مواجه است، تعهدات دولت معوق شده و مردم و متقاضیان گله مند هستند، اگر زیر ساخت ها در حوزه تخصصی به دستگاه تخصصی واگذار شود، کار در اسرع وقت انجام می گیرد، به ویژه در حوزه آب و فاضلاب که ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی را شاهد هستیم، تقاضا و خواهش ما این است، که ۴۰ درصد باقیمانده این عملیات را وزارت نیرو بر عهده بگیرد، تا این پروژه در سال جاری تمام شود.
وی گفت: اگر این اقدام صورت نگیرد، ممکن است با مشکلات عدیده ای مواجه شویم.
نماینده عالی دولت در شهرستان پردیس در ادامه به پساب تصفیه خانه های پردیس اشاره کرد و گفت: در این خصوص ۲ شهرداری پردیس و بومهن دست به دست هم داده و در این امر سرمایه گذاری می کنند، تا پردیس را سرسبز تر کنند، اگر دستور دهید شهرداری ها تا ۵ الی ۱۰ سال به طور رایگان از این آب استفاده کنند.
استفاده از فرآیند لجن فعال پیشرفته در تصفیه خانه فاضلاب پردیس
مدیر نظارت و بهره برداری شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز در این مراسم گفت: تصفیه خانه فاضلاب پردیس یکی از بهترین تصفیه خانه های کشور است، که در ۲ مدول مجزا با ظرفیت هر مدول ۲۴ هزار متر مکعب در شبانه روز طراحی شده است، که مدول یک آن در خرداد ۹۶ به بهره برداری رسید.
احمدرضا محمدی ده چشمه فرآیند لجن فعال پیشرفته را به عنوان فرآیند حاکم بر این تصفیه خانه ذکر کرد و ادامه داد: این فرآیند ازت و فسفر را حذف می کند، در این تصفیه خانه آشغال گیری، دانه گیری و ته نشینی اولیه انجام می شود.
فاز دوم تصفیه خانه فاضلاب پردیس ۱۲۵ هزار نفر را تحت پوشش قرار می دهد
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران نیز در این مراسم اظهار داشت: این تصفیه خانه ۱۲۵ هزار نفر جمعیت را تحت پوشش قرار خواهد داد و در ادامه مصوبات شورای عالی امنیت ملی به منظور جلوگیری از آلودگی منابع تامین کننده آب شرب تهران به اجرا در آمده است.
محمد پرورش افزود: این مرکز مسئولیت کنترل و اندازه گیری تمامی شاخصهای کیفی آب و فاضلاب مطابق با استاندارهای ملی را دارا است.
وی افزود: این مرکز دارای چهار واحد آزمایشگاه شیمی مرکزی، آزمایشگاه باکتریولوژی، آزمایشگاه بیولوژی و واحد کنترل کیفی است.
نظر شما