حجت الاسلام صفر قربانپور در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: ۱۵ خرداد سال ۴۲ روزی بود که مردم ایران با جوش و خروش عظیم و با اهدای هزاران شهید و مجروح، بیزاری از ظلم و ستم را فریاد کشیدند و مخالفت خود را با بی دینی و بی عدالتی طاغوت اعلام کردند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی افزود: قیام ۱۵ خرداد سال ۴۲ در واکنش به دستگیری امام خمینی(ره) و حمایت از امام و روحانیون در مقابل نظام سلطه و طاغوت برپا شد و در حقیقت ریشه اصلی شکل گیری و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی در سال ۵۷ و تجلی حمایت مردم از حاکمیت دینی و روحانیت بود.
وی بیان کرد: مردم ایران در قیام ۱۵خرداد نشان دادند که با تمام توان پشتیبان روحانیت و خواهان حاکمیت دینی هستند و قیام ۱۵خرداد سال ۴۲ حرکتی برگرفته از آگاهی و بصیرت دینی ملت ایران بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی خاطرنشان ساخت: مردم انقلابی ایران در روز ۱۵ خرداد سال ۴۲ با وجود اینکه می دانستند طاغوت چه عکس العملی در مقابل آنها نشان خواهد داد، اما به خیابان ها آمدند و فریاد حق خواهی و حمایت از امام خمینی(ره) را سر دادند و بسیاری در این روز، خون خود را تقدیم انقلاب کردند.
قربانپور تصریح کرد: واقعه ۱۵خرداد هم یک حرکت دینی و معنوی و هم یک اقدام سیاسی برگرفته از بصیرت و آگاهی بود که زمینه را برای شکل گیری و پیروزی انقلاب اسلامی فراهم کرد و ۱۵ سال بعد با پیروزی انقلاب ثمره واقعی آن به نمایش گذاشته شد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان مرکزی با اشاره به انقلاب اسلامی و نقش امام راحل در این نهضت، ادامه داد: حکومت دینی مهمترین دستاوردی بود که امام راحل با نهضت خود برای مردم ایران اسلامی به ارمغان آورد و در حقیقت امام خمینی(ره) مدیریت دینی جامعه و کارآمدی دین در امور اداره جامعه را نهادینه کرد.
وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی امروز ریشه های عمیق و مستحکمی دارد که به تدریج از سال ۴۲ شکل گرفته و در سال ۵۷ به ثمر رسیده و هم اکنون این درخت تنومند در سایه تفکرات انقلابی و جان فشانی های مردمی که از نسل همان انقلابیون پانزده خرداد۴۲ هستند، هر روز تنومندتر و پربارتر می شود.
وی ادامه داد: امروز حفظ نظام اسلامی، پیروی از آرمان های امام خمینی(ره) و شهدا، حمایت از محرومان و مظلومان، عدالت محور و اخلاق مدار بودن و همچنین حفظ وحدت و اتحاد از اصلی ترین نیازهای جامعه ما است که همه بایستی به این اصول توجه نشان دهیم و از آن غفلت نکنیم.
نظر شما