۲۲ خرداد ۱۳۹۷، ۱۶:۴۴

ربیعی در نشست مشترک با سیف خبر داد؛

تخصیص۱۵۰۰میلیارد ازمنابع اشتغال روستایی/هدفگذاری ایجاد۱۲۰هزار شغل

تخصیص۱۵۰۰میلیارد ازمنابع اشتغال روستایی/هدفگذاری ایجاد۱۲۰هزار شغل

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تاکنون بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان از منابع مصوب طرح اشتغال روستایی و عشایری در اختیار متقاضیان قرار گرفت، از هدفگذاری ایجاد ۱۲۰هزار شغل خبرداد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، علی ربیعی، در جلسه هماهنگی بانک مرکزی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که با حضور مدیران عامل بانک های کشاورزی، پست بانک، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید با موضوع بررسی ساز و کار اجرایی برنامه اشتغال روستایی و عشایری برگزار شد، هدف از اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری را ایجاد اشتغال و افزایش تولید و بهره وری عنوان کرد و گفت: بانکها با وجود اینکه با تنگنای اعتباری مواجه اند و بعضا مورد هجمه واقع شدند اما تاکنون عملکرد مطلوب و مشارکت مناسبی در این طرح داشته‌اند.

وی، هدفگذاری این برنامه را ایجاد ۱۲۰ هزار شغل عنوان کرد و گفت: در این پروژه همه ملاحظات مدنظر است و تاکنون بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان از منابع مصوب این طرح در اختیار متقاضیان قرار گرفته است.

به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این طرح قرار نیست، پول پاشی صورت گیرد و تسهیلات را براساس فرآیندی در اختیار متقاضیان قرار می دهیم که منجر به تولید و اشتغال شود.

مدیران عامل بانک های عامل مواردی نظیر داشتن بدهی سررسید گذشته و چک برگشتی  برخی متقاضیان، عدم مراجعه برای تکمیل مراحل دریافت تسهیلات، ارائه طرح های بدون اولویت و تکراری و شاغل بودن برخی متقاضیان در بخش دولتی را از دلایل عمده برای عدم اختصاص تسهیلات در قالب این طرح به متقاضیان عنوان کردند.

براساس مصوبه ۱۳۹۶/۵/۳۱ مجلس شورای اسلامی، به‌منظور تحقق اهداف سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی به صندوق توسعه ملی اجازه داده شد تا با هدف ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با تصویب هیأت امنای صندوق، معادل ریالی یک‌میلیارد و ‌پانصدمیلیون (۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) دلار از منابع صندوق را به‌صورت قرض‌الحسنه نزد بانک‌های کشاورزی، پست بانک و توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید و صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی سپرده‌گذاری کند تا این منابع صرف اعطای تسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی برای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت با اولویت روستاها و شهرهای زیر ده هزار نفر جمعیت واقع در مناطق مرزی و مناطق عشایری شود. در آبان ماه همان سال، معاون اول رییس جمهور، آیین نامه اجرایی «قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه ملی» را ابلاغ و اجرای آن آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، متقاضیان بهره مندی از تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر برای ثبت تقاضای خود باید به سامانه کارا مراجعه کنند و طرح توجیهی خود را ارائه دهند.

کد خبر 4319503

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha