پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۱۱

گزارش تمرین استقلال؛

پیگیری‌ شفر برای خارجی‌ها و رضایت بازیکنان از آب و هوا

پیگیری‌ شفر برای خارجی‌ها و رضایت بازیکنان از آب و هوا

سرمربی تیم فوتبال استقلال با جدیت پیگیر وضعیت تیام و جباروف است و انتظار دارد آنها روز جمعه به اردو بپیوندند.

به گزارش خبرنگار مهر، نخستین تمرین آبی پوشان از ساعت ۵ بعدازظهر به وقت محلی در محل اردوی استقلالی ها انجام گرفت.

* وینفرد شفر مدام با تهران در تماس است و به شدت پیگیر وضعیت تیام و جباروف است و انتظار دارد با تلاش مدیران استقلال این دو بازیکن از روز جمعه در تمرینات آبی پوشان حضور داشته باشند.

* بازیکنان استقلال از شرایط آب و هوایی رضایت کامل داشته و معتقدند می توانند تمرینات خوبی را در این هوای مطبوع انجام دهند.

* وینفرد شفر قبل از شروع تمرین دقایقی را با بازیکنان صحبت کرد و از آنها خواست که از این اردوی ۱۰ روزه استفاده کامل را بکنند و تمرینات را با جدیت انجام دهند.

* بعد از صحبت های سرمربی استقلال، بازیکنان زیر نظر مربی بدنساز به کارهای سرعتی و کششی پرداختند، سپس در آیتم بعدی به مرور کارهای تاکتیکی و شوت از راه دور پرداختند. بخش بعدی تمرین اختصاص به یک فوتبال درون تیمی داشت که بازیکنان در قالب دو تیم زرد و سرمه ای با یکدیگر یک فوتبال کاملاً درگیرانه را انجام دادند.

* در طول بازی شفر بارها بازی را قطع کرد و از بازیکنانش خواست نکات فنی را به دقت رعایت کنند.

* آیتم پایانی تمرین اختصاص به زدن ضربات ایستگاهی و شوت از راه دور داشت که کادر فنی استقلال از هافبک های تیم می خواست که بیشتر از سایر بازیکنان این ضربات را با دقت بزنند.

* تمرین آبی پوشان پس از ۹۰ دقیقه به پایان رسید و این تیم فردا در دو نوبت تمرینات خود را جهت آمادگی برای شروع لیگ در محل اردو انجام خواهد داد.

* تیم فوتبال استقلال تهران روز جمعه پنجم مردادماه و از هفته اول لیگ هجدهم از ساعت ۲۰:۴۵ در ورزشگاه آزادی میزبان پیکان تهران خواهد بود.

کد خبر 4344202

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha