به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم میرزایی ظهر چهارشنبه در نشست رؤسای شبکه پایش سازمان هواشناسی کشور در اصفهان اظهار داشت: امروز شبکه سنجش و داده به لحاظ تعداد و گستره مکانی افزایش یافته و از نظر بازه زمانی به پیوستگی رسیده است.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه فراوانی برداشت داده به حداقل ۱۰ ثانیه رسیده این وضعیت سبب پیشبینی و پیشگیری از پدیدههای مخرب شده که توان خدمت مناسبتری به کاربران و مخاطبان هواشناسی را فراهم کرده است.
معاون فنی و شبکه ایستگاههای سازمان هواشناسی اعلام کرد: اگر پایش را یک سازه در نظر بگیریم، اکنون به مرحله بهرهبرداری رسیده است.
وی افزود: توسعه بخشها و اقدامات زیرساختی به مرحله محصولسازی رسیده و به مرور شاهد بهرهبرداری از ارزشافزودهها خواهیم بود.
رسیدن به هم گرایی ملی در مقوله هواشناسی
معاون فنی و شبکه ایستگاههای سازمان هواشناسی با بیان اینکه لایه سوم این مرحله ارائه خدمات مستقیم به کاربران با بحث خودکارسازی است، اضافه کرد: قبل از اجرای هرگونه توسعه و پیشرفتی نیاز به تغییر تفکر و نگرش نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه فعالیت است که با تلاش و مساعدت در استانها و ستادها در این زمینه پیشرفت خوبی حاصل شده و همگرایی ملی در مقوله هواشناسی به وجود آمد.
وی بیان داشت: سامانه پایش و خودکارسازی در ادامه به نقطه مشترکی میرسد که کاربردی کردن این نقطه مشترک شروع شده و باعث میشود هواشناسی از بعد جزیرهای و پراکندگی به حرکت سازمان یافته و ملی برسد که خروجی مشخصی خواهد داشت.
میرزایی اعلام کرد: فرآیند هواشناسی سنتی به مدرن و در حد کشورهای توسعه یافته تبدیل میشود که تداوم و پایداری این توسعهیافتگی نیازمند خلاقیت، مطالعه علمی، تحقیق و پژوهش است، همچنین اثربخشی آموزشها برای این حرکت باید پویا باشد و از حالت سنتی خارج شود.
وی با اشاره به اجرای طرحهای جدید هواشناسی گفت: سنجش جوی نوین هواشناسی مانند سنسورهای جدید، سنجش ابر، تابش، پدیده و... نقاط قوت طرحهای جدید هستند که به خروجی و محصول ختم میشود.
معاون فنی و شبکه ایستگاههای سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: از جمله مهمترین برنامههای سازمان هواشناسی در پیش گرفتن خودکارسازی و رویکرد جدید پایش از ۴ سال قبل در ابعاد مختلف است.
نظر شما