به گزارش خبرنگار مهر، حجتالاسلام علی دارابی صبح سهشنبه در گفتگو با خبرنگاران، ضمن اشاره به طرح جلوگیری از آسیبهای اجتماعی در سراسر کشور، بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی حسب فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی، با تأسیس ۱۰۰ پایگاه فرهنگی و اجتماعی درصدد مقابله جدی با آسیبهای اجتماعی است.
وی همچنین افزود: سازمان تبلیغات اسلامی در این مسیر با بهرهگیری از ظرفیتهای مردمی در راستای حل مشکلات، بهمثابه یک سرمایه عظیم برای انقلاب و ظرفیتی که انقلاب اسلامی ایران همواره در لحظهلحظههای عمرش از آن بهره برده است، برنامهریزی خوبی را صورت داده و اتفاقات خوبی نیز در کشور در حال رخ دادن است.
انسجام درونی یکی از رسالتهای پایگاه های اجتماعی
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: برای مقابله با برخی آسیبها و مشکلات و معضلات مانند طلاق، اعتیاد و ...سازمان تبلیغات اسلامی ورودی عالمانه و کارشناسانه را در دستور کار قرار داده که یکی از راهکارها همین ایجاد پایگاهها بارکن مردم بوده است.
دارابی بیان کرد: انسجام درونی بین مسئولان استانی، مدیران کشوری و مردم یکی از رسالتهای این تبلیغات اسلامی در ایجاد این پایگاهها است که در آنها دورههای آموزشی، تبلیغی دین، رفع شبهات، کارگاههای مهارتآموزی، مقابله با اعتیاد و ... برگزار میشود.
وی افزود: سازمان تبلیغات همچنین با حضور روحانیان آشنا با امور اجتماعی و مسائل آن و همچنین روحانیانی که سلوکی مردمی دارند، سعی کرده تا با ترویج دین مبین اسلام، بهمثابه یک مشاور امین کارهای بزرگی را در مقابله با پدیدههای اجتماعی سوء در همین پایگاههای ۱۰۰ کانه در سطح کشور صورت دهد.
ضرورت همراهی مردم
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی، گفت: در استان سمنان خوشبختانه با همراهی مردم، مسئولان و روحانیان شاهد ایجاد پایگاههای مرتبط با طرح مبارزه با آسیبهای اجتماعی هستیم که از آنها به نام طرح محله محور نیز یاد میشود و متصدی برگزاری دورههای آموزشی و توجیهی، و همچنین برنامههای ترویجی هستند.
دارابی بابیان اینکه مقابله هوشمندانه با آسیبهای اجتماعی، نیازمند اقدام و برنامهریزی هوشمندانه است، گفت: سازمان تبلیغات اسلامی بهعنوان یکنهاد فرهنگی تلاش وافری را برای ساماندهی شبکه عظیم تبلیغی در سراسر کشور دارد، این امر بهمنظور پاسخگویی به نیازهای فرهنگی و دینی خاصه نسل نوجوان ایران اسلامی و همچنین ساماندهی هیئات مذهبی در کشور که به حمدالله در ساحت تعظیم شعائر دینی فعال هستند شکل گرفته لذا نسبت به مقوله مباحث اجتماعی نیز ورود جدی داشته و اقدامات خوبی را در دستور کار دارد.
وی افزود: سازمان تبلیغات اسلامی همچنین آمادگی خود را برای تأسیس یک هزار پایگاه فرهنگی و اجتماعی در سراسر کشور، یعنی ۱۰ برابر حجم موجود اعلام داشته که با بهرهگیری از ظرفیت مردمی و تشکلهای دینی و مبلغان در شهرها و روستاهای کشور بر اساس اهداف کلان فرهنگی نظام اسلامی به انجام برساند.
وزارت کشور تامین کننده اعتبارات پایگاههای فرهنگی
معاون امور مجلس و استانهای سازمان تبلیغات اسلامی در پاسخ به سؤالی با موضوع روند شکلگیری ۱۰۰ پایگاه فرهنگی و اجتماعی در سطح کشور، توضیح داد: در فاز نخست سه استان کشور و در فاز بعد ۱۰ استان میزبان برپایی این پایگاههای فرهنگی و اجتماعی هستند که برای سال۹۷ نیز با همکاری وزارت کشور، تلاش داریم تا ۲۵ استان در این موضوع وارد شوند و تا سال آتی تمام استان ها را میزبان این طرح ببینیم اما دغدغه ما بیشتر حل مشکلات اجتماعی با کیفیت مطلوب و به صورت هوشمندانه است.
دارابی با بیان اینکه وزارت کشور طی تفاهم نامهای با سازمان تبلیغات اسلامی، تامین کننده اعتبارات این ۱۰۰ پایگاه است و بر اساس کارشناسیهای صورت گرفته که موسوم به بسته حمایتی جامع است تا هم رشد معنوی و هم رشدفکری و دینی مردم را در نظر بگیرد و هم مقابله با آسیب های اجتماعی را در راس امور داشته باشد لذا باید گفت اعتبارات این پایگاههای متفاوت هستند.
نظر شما