پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۰:۱۱

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی کردستان خبرداد:

شرکت ۱۲۰۰ نفراز فعالان گردشگری کردستان در کارگاه های آموزشی

شرکت ۱۲۰۰ نفراز فعالان گردشگری کردستان در کارگاه های آموزشی

سننندج-معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان گفت: هزار و ۲۰۰ نفر از فعالان گردشگری استان در ۱۶ دوره آموزشی توانمندسازی شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان، حمید اسکندری اظهار داشت: دوره های کوتاه مدت آموزشی با هدف توانمندسازی فعالان حوزه گردشگری کردستان در ۱۶ کارگاه برگزار شد.

وی عنوان کرد: دانشجویان گردشگری، مدیران اقامت گاه ها، دهیاران و فعالان حوزه گردشگری از عمده مخاطبین این دوره های آموزشی بودند.

معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کردستان بیان کرد: توانمندسازی و آموزش به عنوان یکی از اولویت های ما در دستور کار است و در آینده نیز دوره هایی دیگر را به منظور رونق حوزه گردشگری کردستان برگزار می کنیم.

اسکندری اضافه کرد: این دوره ها با حمایت اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و همکاری شرکت چالیک در هتل جهانگردی سنندج برگزار شد.

کد خبر 4347993

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha