سردار مهدی سنایی راد مسئول سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره ثبات سیاسی و امنیت و نقشی که این عوامل در افزایش سرمایه گذاری و رشد اقتصادی کشور دارند، گفت: واقعیت این است که امنیت در حد اعلا در ایران وجود دارد، ما با وجود اینکه در چهارراه ناامنی های جهان قرار داریم اما امن ترین کشور منطقه هستیم.
وی درباره امنیت سرمایه گذاری در کشورمان نیز گفت: بعد از برجام هیات های اقتصادی، تجاری و سیاسی بسیاری به کشورمان سفر کردند، یکی از دلایل آن این است که ایران را محل مناسبی برای سرمایه گذاری می دانند، البته متاسفانه امروز شاهد عهدشکنی آمریکایی ها و طرف های اروپایی در توافق هسته ای هستیم.
سردار سنایی راد با بیان اینکه در بحث تامین امنیت کشور نیروهای مسلح و حمایت های مردمی از مدافعان امنیت بسیار مهم و تعیین کننده بوده است، گفت: باید باور کنیم در یک جنگ اقتصادی همه جانبه هستیم و نهادهای مختلف در کشور به ویژه دستگاه دیپلماسی باید تلاش مضاعفی را به کار بگیرند تا بتوان واقعیت های داخل و شرایط و ویژگی های کشور را به جهانیان معرفی و سرمایه های خارجی را جذب کرد.
وی در ادامه با اشاره به شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «حمایت از کالای ایرانی» نامگذاری شده و اینکه مردم و مسئولان برای تحقق این شعار چه باید کنند، گفت: هر تدبیر و راهبردی از طریق شکل گیری یک اراده و مشارکت عمومی می تواند تحقق پیدا کند.
مسئول سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا افزود: برای تحقق شعار سال نیز باید همین اراده و مشارکت عمومی از سوی مردم و مسئولان ایجاد شود. مسئولان باید با اختصاص وام و حمایت های قانونی و البته مقابله با قاچاق کالا که رقابت را برای تولیدات داخلی سخت کرده است به تولیدکنندگان داخلی کمک کنند.
سردار سنایی راد، فساد را یکی دیگر از موانع بر سر راه تولیدکنندگان داخلی دانست و گفت: فساد هزینه تولید را افزایش و آن را بی ارزش می کند.
وی نقش مردم را برای تحقق شعار سال بسیار مهم و اساسی دانست و افزود: تعصب مردم نسبت به کالای ایرانی باید بسیار افزایش یابد، حتی اگر نیاز باشد برای استقلال و عزت کشورمان راهی فراتر از نگاه کاسبکارانه به قیمت و کیفیت تولیدات داخلی داشته باشیم؛ اگرچه تولیدکنندگان باید کیفیت کالاهای خود را بالا ببرند.
مسئول سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا گفت: به نظر می رسد که مجموعه ای از نهادها به خصوص رسانه ها و مراکز آموزشی و فرهنگی کشور باید به فرهنگ سازی و تغییر فرهنگ مصرف کالاهای خارجی کمک کنند، چرا که واقعیت این است، معضل تمایل به کالای خارجی علاوه بر ریشه های اقتصادی ریشه های فرهنگی و اجتماعی دارد به گونه ای که خرید کالای خارجی گره خورده به پرستیژ و کلاس اجتماعی، پس به نظر می رسد مجموعه های فرهنگی که فرهنگ ساز هستند باید به تغییر ذائقه مردم کمک کنند.
سردار سنایی راد با تاکید بر اینکه سبک زندگی مردم باید تغییر کند اظهار داشت: باید تعصب به مصرف کالای ایرانی و عبور از روحیه مصرف گرایانه، اشرافی و تجمل گرایی در جامعه گسترش یابد. البته کیفیت مساله ای است که بسیار مهم و تعیین کننده است. همه مسئولان، تولیدکنندگان و مردم باید دست در دست هم تلاش کنند تا خواست رهبر معظم انقلاب در شعار سال تحقق یابد.
نظر شما