به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر سید علی مرعشی افزود: امسال با توجه به مدت زمان کوتاه حضور زائران در مدینه از ظرفیت بیمارستانهای سعودی برای ارائه خدمات استفاده شده است .
وی ادامه داد: با وجود استفاده از بیمارستانهای عربستان سعودی، در محل اسکان زائرین ۴ درمانگاه شبانهروزی با استقرار آمبولانس و حضور پزشکان متخصص از جمله طب اورژانس، متخصص قلب و همچنین متخصص داخلی در حال ارائه خدمات فوریتی پزشکی و درمانی هستند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر با بیان اینکه طی چندماه گذشته تمام زائرین در داخل کشور تحت معاینه قرار گرفتهاند، گفت: تمام اطلاعات و سوابق پزشکی آنان در سیستم الکترونیکی و نرمافزار تحت وب مرکزپزشکی در اختیار پزشکان مجموعهها در مدینه منوره و مکه مکرمه در دسترس خواهد بود.
وی همچنین تاکید کرد: تیمهای بهداشتی در شهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره وظیفه نظارت و آموزش در هتلها و آشپزخانه ها را برعهده دارند و موظفند گزارش روزانه خود را به مسئولین ارائه کنند.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلالاحمر تشریح کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته در ۴ درمانگاه جلنارالسلام، مکارم بلازا، جلنار طیبه و رویال مکارم بیش از ۸۰۰ نفر ویزیت پزشکی شده و تعداد ۵ نفر از زائرین نیز جهت تکمیل فرآیند درمانی به بیمارستان انصار شهر مدینه اعزام شدند.
به گفته مرعشی، برای پیگیری امور درمانی زائرین در بیمارستان های سعودی نیز پزشکانی داریم که رابطین بین درمانگاه های ایرانی و بیمارستان های سعودی هستند و نسبت به پیگیری روند درمانی بیماران اقدام میکنند.
نظر شما