۱۳ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۲۱

نامه انتقادی ربیعی به رئیس مجلس در خصوص استیضاح

نامه انتقادی ربیعی به رئیس مجلس در خصوص استیضاح

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نامه‌ای به رئیس مجلس با انتقاد از عدم دعوت از وی برای حضور درکمیسیون تخصصی و پاسخ به سوالات نمایندگان از آمادگی برگزاری جلسه استیضاح در روز چهارشنبه خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نامه‌ای خطاب علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انتظار می رفت فرصتی برای اینجانب فراهم می شد تا در کمیسیون تخصصی حضور پیدا می کردم گفت: به منظور رفع ایجاد زحمت برای نمایندگان شریف، روز چهارشنبه مورخ ۹۷.۵.۱۷ را جهت حضور و ارائه توضیحات خود در مجلس اعلام می‌نمایم.

متن کامل نامه ربیعی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر لاریجانی

رئیس محترم مجلس شورای اسلامی

با سلام و احترام

بازگشت به نامه شماره ۱۲.۲۴۱۳۱د مورخ ۱۳۹۷.۵.۱۰ هیأت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی، به استحضار می‌رساند اعلام زمان وصول استیضاح، در حالی از سوی هیأت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی صورت گرفت که از اینجانب هیچ گونه دعوتی برای حضور در کمیسیون تخصصی به منظور ارائه توضیح و پاسخ به سؤالات نمایندگان محترم به عمل نیامده است؛ در حالیکه انتظار می‌رفت فرصتی برای اینجانب فراهم می‌شد تا در کمیسیون تخصصی حضور پیدا می‌کردم.

مضافاً موضوع و محور استیضاح، با توجه به اینکه تقریباً همان موارد گذشته است قطعاً ارائه توضیحات بیش از پیش می‌توانست مؤثر باشد. بنابراین، کماکان ادای توضیح در کمیسیون تخصصی را حق خود می‌دانم.

در مورد زمان حضور نیز، با توجه به اینکه فرصت استفاده از ده روز کاری مطمح نظر قانونگذار محترم می‌باشد اما به منظور رفع ایجاد زحمت برای نمایندگان شریف، روز چهارشنبه مورخ ۹۷.۵.۱۷ را جهت حضور و ارائه توضیحات خود در مجلس اعلام می‌نمایم.

کد خبر 4365724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • هموطن IR ۲۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۳
      0 0
      مگه مملکت قحط الرجال است که ربیعی وزیر کار و رفاه اجتماعی بمونه. وی باید به خاطر عملکرد نامطلوبش استیضاح بشه
    • IR ۰۹:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
      0 0
      یکی از صحیح ترین استیضاح ها مربوط به همین آقاست (وزیر تعاون) که پارتی بازی و رانت خواری در حوزه کاری ایشان بیداد میکند. بعنوان نمونه میتوان به شرکت ملی نفتکش اشاره کرد چرا که در این شرکت تمام اعضای هیت مدیره از دوستان ایشان بوده و در ابتدای ورود به شرکت به هر کدام یک ماشین خارجی گران قیمت تحویل شده با حقوقهای نجومی و حالی که حقوق کارکنان هر ما با بیش لز 10 روز تاخیر پرداخت میگردد. امیدواریم این دفعه حق به حق دار رسیده و با درایت نمایندگان مجلس این وزیر از قدرت برکنار شود. انشالله.
    • IR ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۱۴
      0 0
      سلام خیلی خوبه اگه استیضاح بشه