به گزارش خبرگزاری مهر، مهناز خانوی در توضیح افزایش قیمت مکمل ها، افزود: ماده اولیه مکملهاو داروهای طبیعی مشمول دریافت ارز دولتی ۴۲۰۰ تومانی نمیشوند. بنابراین افزایش قیمت مکمل ها به این دلیل صورت گرفته است. اگرچه در بهمن سال گذشته قیمت مکمل به دلیل تغییر نرخ ارز یک دوره افزایش یافت و در ماه گذشته نیز شاهد افزایش قیمت مکمل ها به دلیل افزایش نرخ ارز بودیم.
وی با تاکید بر اینکه قیمت گذاری و نظارت بر قیمت مکملها جزء وظایف سازمان غذا و دارو نیست، تصریح کرد: با اتحادیه و سندیکای قیمت گذاری مکملها در ارتباط نزدیکی داریم اما قیمت مکمل ها توسط اتحادیه ابلاغ می شود و شرکتها موظف هستند که با همان تعرفه به داروخانهها توزیع کنند.
مدیرکل واحد فرآوردههای طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشکهای متابولیک سازمان غذا و دارو ادامه داد: اگر فروشنده، مکمل یا برند خاصی خارج از این فرآیند را بفروشد، موضوع حمایت از مصرف کننده مطرح میشود، ما نیز در ماه گذشته دو شرکتی که قیمت های عرضه آنها با نرخ اتحادیه یکسان نبود را دعوت کرده و مسئله حل شد. اصحاب رسانه به نوعی بازوی سازمان غذا و دارو در سطح جامعه هستند و در صورت اطلاع رسانی آنها، نظارتها دقیقتر خواهد بود.
خانوی در مورد وضعیت تامین شیرخشکهای رژیمی و متابولیک گفت: براساس فراخوانی که در سال ۹۵ دادیم، شیرخشک مورد نیاز سال ۹۶ سفارش و تامین شده است. در حال حاضر تا پایان سال ۹۷ یا موجودی داریم یا قرارداد فعال با شرکتهای وارد کننده بسته شده است. همچنین به منظور ذخیره استراتژیک بزودی فراخوانی را برگزار و شرکتها برای تامین اقلام مورد نیاز در سال ۹۸ و بعد از آن دعوت میشوند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ بیماری ثبت شده ای در سامانه وجود ندارد که شیرخشک مورد نیاز آن موجود نباشد، خاطرنشان کرد: ممکن است برند یا طعم خاصی از شیرخشک موجود نباشد اما برای هر مورد شیرخشک چندین مشابه وجود دارد.
نظر شما